пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Вирішальний момент!

Завтра нас чекає перша гра, найважливіша гра осені. Зараз є багато думок. Є багато лякливих. Бо всі знають, що для України є прокляття грати у таких матчах. Однак історія завжди пишеться знов. І є можливість довести, що це покоління може здолати цю перепону. Вчорашня гра Угорців із Норвежцями довела те, що виграє той, хто забиває. Всі давно вміють грати. Виграє та команда, яка вигризає м’ячі, яка віддає більше сил боротьбі. Завжди перед матчем сили рівні. Виграє та команда, яка краще грає. Ясно, що є попередні розклади. На папері Україна сильніша за Словенію. Але, треба поважати і суперника.



Поважати – не значить боятись. Поважати – віднестись до гри відповідально. Налаштуватись правильно, вивчити суперника, вибудувати тактику, реалізувати її. Вчорашня гра показала, що це такі матчі, де важлива боротьба на кожному клаптику поля. Особисто я трохи ознайомився із майбутнім суперником. Трохи, бо не було часу на більше. Матчі я не дивився. Це є великим недоліком для написання обґрунтованого матеріалу. Однак, я непогано знаю більшість гравців цієї команди. Тому можу висловити декілька думок.
Це дуже зла команда, в’язка, неприємна. Головний принцип – нав’язати боротьбу, не дати можливостей розвинути швидкостей супернику. Багато фолів, багато штовханини, бруду. Ця команда заважає грати. А сама прагне забити на контр грі. Це типово для балканських команд. Так грає Словакія, Македонія, Боснія, Чорногорія. Навіть Угорщина так грає. Тому Україну чекає важка боротьба. Навіть якщо ми зробимо швидкий гол. Цю команду важко зламати. І тому у складі всі гравці потужні, з досвідом руйнівної роботи. Більшість грає або грали в Італії. Це буде типова італійська гра. Команда організована. І ми завжди погано граємо із італійцями. Ясно, що рівень гравців у більшості посередній. Але, більшість складу досвідчена, має по 60-70 матчів за збірну. Мені дуже подобався Кампль, коли він грав у Ред Булі. А от у Дортмунді хлопець зник. І у Баєрі хоч і грає Кевін, але не демонструє своєї кращої гри. Непогано виглядають у цьому сезоні Ілілчіч і Бірса. Бірса, як на мене, це лідер цієї команди. Саме на ньому будується гра. Скоріш за все дійсно із нами зіграє Новаковіч, який тільки відійшов від травми і дограє в Японії. Але тут він потрапить до міцних обіймів Хачеріді.
Це все первинний розклад. Футбол такий дивовижний, особливо на рівні збірних. Все може скластись зовсім не так, як я думаю. І це може бути блискавична гра. Це час справжніх лідерів проявити себе. Це можливість в чергове продемонструвати свій рівень. Бо найважливіше – гра у вирішальних матчах. Це зірковий час для всіх гравців, бо очі всієї Європи прикуті до цих матчів. Це вирішальний час. Ми всі знаємо те, що наш тренер не буде ризикувати. Це буде така гра, що головне – не пропустити. А в атаці у нас якісні гравці, які перебувають у гарних кондиціях. Жодного ризику ми не побачимо. МІФ передбачуваний і це як погано, так і добре. Суперник знає чого від нас чекати. І не факт те, що він зможе протидіяти нам. Однак, для мене на так важлива гра. Важливо перемогти. Можна навіть і не перемагати, але все одно пройти. Це головна ідея фікс.

Дякую Вашу за увагу!

3 коментарі:

Стас сказав...

Твой прогноз? Если кому интересно,в первом матче будет ничейка.А во втором минимально Словения нас обыграет.Ты когда-то говорил что мы легко обыграем их в плей офф.Говорил о том,что нам с соперником повезло..А я тебе говорю что для нас это самый худший вариант.Если кто не понял что киевской игры с гишпанцами и мульёна неиспользованных моментов с нашей стороны не будет!Будет то,что мы наблюдали против Словакии.И все помнят чем сие для нас закончилось.Если бы мы начинали в гостых,то шансов бы у нас было чуток поболе,а так...В общем очень хочу ошибиться...

ViAn сказав...

Стас, Словения - далеко не Словакия. И по подбору игроков, и по стилю игры, и по уровню готовности. Словакия намного сильнее. Словения - та же Беларусь, но с игроками, которые играют в чемпионатах сильнее. Но, набор игроков весьма посредственный. Они будут мешать нам играть, ждать своего шанса. Моменты у нас будут. Все будет зависеть от реализации. Если мы забьем первыми, то пройдем. И пройдем возможно не легко, но пройдем. Мой прогноз - победа 3:0 наша. Вот верю я в этот результат почему то.

Leonidas B сказав...

Доброё утро всем! Склоняюсь к оптимизму ViAnа, нам вполне по силам раскатать Словению 3-0. Важно планомерно усиливать давление на ворота соперника и додавить его! Зрители помогут! На том стадионе атмосфера сама заставляет игроков бежать! Важно своё забить и не потерять контроль над соперником. Защита нашей сборной вполне надёжна, всё зависит от креативности полузащиты и нападения. Интересно кто будет в нападении Селя или Кравец, тут угадать надо, больше склоняюсь к Кравцу в начале, когда нужны быстрые ноги и Селезнёва на замену, когда продавливать если что. Главное чтоб наши игроки серьёзно отнеслись к сопернику не шапкозакидательски, выглядели на поле командой. Такой задел необходим перед встречей в гостях, там обязательно пропустим гол или два, а вот забьём ли не факт. То что сможем забить это в этой встрече.