середу, 24 жовтня 2018 р.

Динамо Ренн. Чи є шанси на перемогу?


Настрій трохи покращився. І це не тільки завдяки Пепу Гвардіолі, який без Агуеро і Сане легко, невимушено і прагматично розмазав шахту. А ще й радує склад, який полетів у Францію. Все ж що б там не було, а чим більше здорових сильних гравців у складі, тим більше надій на результат. Та й не варто забувати, що найголовніше нас чекає 3 листопада. Зараз же Динамо чекає перший матч спарки. І для єврокубкових амбіцій він надзвичайно важливий. Дві перемоги – суттєвий вклад у весну, дві поразки – виліт. Ми можемо тільки обговорювати, думати, аналізувати і займатись тим, що радить нам робити Хацкевич, клацати пультом чи мишею. У кожного свої методи перегляду футболу. Я от буду дивитись точно не донецькі канали. На щастя є гідна альтернатива, в тому числі і від сябрів. Особисто я змирився із Хацкевичем. Змирився із його тактикою. Тим більше, що з Ренном вона може і спрацювати.


Справи у команди Сябрі Лямуши в цьому сезоні відверто поганенькі. І результатів у команди немає. Бо знаходиться Ренн у 3 очках від зони вильоту. Нижня таблиця надзвичайно рівна. 11 місце абсолютно реалістичне. Типовий середняк Ліги 1 із достатньо високим бюджетом, непоганим набором гравців і тренером, який не вміє використовувати потенціал тих гравців, які в нього є.
Ренн – атакуюча команда. Основна ставка зроблена на яскраві індивідуальності. Французи грають першим номером, намагаються диктувати свої умови, завантажують м’ячі з флангу. У команди є декілька сильних технічно гравців, які мають пристойну швидкість, за рахунок якої і намагаються вриватись на вільний простір. Легко виділити сенегальця Сарра і добре відомого нам француза Бен Арфа. Ці гравці і дають команді швидкість, роблять різницю. Фахівці розповідають про схему 4-4-2, де саме Сарр і Бен Арфа є гравцями на вістрі. Та Ренн не має типового центрфорварда. Хіба що коли виходить Ньянг, який міг опинитись і в Динамо за слухами. Але і він, як відомо, більше тяжіє до флангової гри. Не має такого силового форварда в центрі, як це було у Астани і Яблонця. Тому Сарр і Бен Арфа діють по всій ширині атаки, більше з глибини. А центральну зону, навіть в штрафному майданчику, здебільшого закривають центральні півзахисники такі як Клеман Греньє і Бенжамін Андре. Якщо дати супернику розбігтись, дати багато вільних зон, то у нас будуть величезні проблеми.
Багато хто чув про те, що Сарр і Бен Арфа в останньому матчі травмувались. Чи дійсно це так? Можливо. А можливо, що просто це був тактичний хід. Без цих двох гравців, особливо без Сарра, уявити сьогоднішній Ренн дуже важко. Показовою є тактика Астани проти цієї команди. Так само, як і проти Динамо, Астана зіграла строго в обороні, абсолютно не дала вільних зон супернику, прикрила крила атак. По суті Ренн нічого не створив, моменти стались лише в кінцівці матчу. А казахи забили зі стандарту і на швидкій атаці. Далеко не всі гравці Ренну викладаються на оборону. Багато вільних зон, куди можна втікати. Знову, як людина з пультом, не маю право радити Олександру Миколайовичу. Та проти французів тактика гри як проти шахти повинна спрацювати.
Дякую за увагу!

11 коментарів:

Стас сказав...

А вот и Витя вне заявки на матч с французами...Печально. Читаемо,конечно,но печально!

Леший сказав...

Без Цыганкова-без шансов? Как то совсем тревожно стало

Parker сказав...

Привет всем!
Собственно, ситуацию с Цыганковым стоило ожидать. Как мы и предполагали, чрезмерные нагрузки и отсутствие ротации сначала выбили из строя Беседина, затем Вербича, а теперь и до Цыганкова очередь дошла.
Печально и уменьшает наши шансы на позитивный исход, которые и так были не такие уж радужные...
Надеемся на чудо?

С уважением, Parker.

Леший сказав...

Да обычные нагрузки - просто восстанавливаться нужно уметь как процесс поставленный в клубе- но все в клубе по сельскому, по простому, а играть приходится иногда против профессионалов - отсюда и разница в результатах и впечатлениях

ViAn сказав...

Безумовно ситуація поганенька. Та все ж радує відсутність Сидорчука у страті. Це говорить про те, що тренерський штаб таки прислухається. Хай і частково. Та й Миколенко - дуже оптимістично. А Сідклей може дати якусь нотку. Відсутність лідера говорить про те, що нічия буде за радість. Тому побачимо як воно буде. Віктору скорішого одужання. Треба вболівати і вірити.

Стас сказав...

Если бы кщё и Бойко пенок бы не пускал...

Леший сказав...

Гармаш и Морозюк-2 абсолютно пустых места. Даже против этих никакущих французов
2 место чукра и 11 место францлиги- абсолютное равенство

Леший сказав...

Поменял 2 буратин- и сразу результат)))

ViAn сказав...

Фарт сьогодні до нас повернувся після нефарту із Астаною і Яблунцем. Сідклей безумовно - гравець дуже високого рівня. Як на мене, то найкращий на полі. Хоча бенефіс у Буяльського, бо переможний гол і гольова передача. Вимучили, але досягли бажаного результату. Перше місце ділимо з Астаною. І тепер у нас два матчі дома, можна таки виповзти з цієї групи. Ренн мене абсолютно не вразив. Очікував значно більшого від них. Можливо, що у гравців немає досвіду виступів в єврокубках. А можливо і тренер ще слабший за нашого.
Всіх з перемогою!

Leonidas B сказав...

Всем привет! С победой! Была такая чуйка, которую Элина Свитолина принесла, что если сегодня украинцы будут выгрызать то победят, что подтвердили сегодняшние результаты Ворсклы и Динамо! Ну а по поводу игры, как говорится несчастье помогло, Сидорчук вырубил Морозюка, вместо него вышел ЧеЧе и классным пасом вывел Буяльского один на один, а тут палка Буя, которая раз в год стреляет выстрелила. Ну комментировать больше нечего, был бы соперник выше классом Динамо бы плохо пришлось, всё на героизме и удаче тащилось, плюс свои же помогали французам вольно и невольно. Не может ХАН расставить так игроков, чтобы была игра. Но тем не мене парадоксы в футболе тоже бывают.

ViAn сказав...

Леонід)) Світоліна то не вигризала, вона просто зіграла дуже агресивно і передавила Возняцкі. А тут ми контролювали м'яч у першому таймі, Ренн навіть в атаку не ходив сильно. І після голу почали притискатись, віддали ініціативу. Все так типово для Динамо. Ренн же не тиснув високо, давав нам спокійно виходити. А ми з 35 хвилини віддали їм ініціативу, почали суєту при виході. А могли розвинути до 2:0. Сідклей декілька разів шикарно відривався в зону. Та йому давали запізно і в спину. Та день дійсно для України дуже вдалий. Ворскла також молодці хлопці. Сьогодні ми поклали +4 в копілку разом.