пʼятниця, 6 грудня 2019 р.

В очікуванні цікавого матчу.


Скажу чесно, що приємно писати сьогодні. Насправді, хто б там що не казав, а футбол в Україні поступово буде відроджуватись. Наразі ситуація ще далека від ідеалу. Але я давно не пам’ятаю, коли писав анонс напередодні матчів чемпіонату по матчам із іншими суперниками окрім шахти. Зараз же є про що написати і про матч в неділю, і про наступні дів гри. Все ж наразі у нас з’явились команди, які вийшли на певний рівень готовності. Якщо взяти Олександрію, яка йде 5 в чемпіонаті, то вона виглядає у себе в групі ЛЄ цілком гідно. Так, на вихід у наступну стадію шансів немає. Але і обіграти команду Шарана нікому легко не вдалось. Ще й треба зрозуміти, що Коломойський і Ярославський збираються повертатись у футбол. А це гроші в трансфери, у створення конкурентних команд. Та наразі варто сказати про недільний матч із Зорею.


Що можна сказати про майбутнього суперника. Зрозуміло, що це найближчий конкурент. І тому перемога для Динамо зараз важлива надзвичайно. Саме нічия у першому турі 2:2 викликала шквал емоцій. Бо після прекрасного першого тайму, коли Динамо впевнено вигравало 2:0, був провал у другому таймі. І нічия була за щастя. Бо у другому таймі всі гравці Динамо ледь пересувались по полю. Вже пізніше стало відомо, що гравці грали під навантаженнями. Тому і не витримали темпу гри. А в середині колективу між гравцями і новим тренерським штабом виник величезний конфлікт. Тому зараз важливо довести те, що Динамо сильніше.
Зоря за ці місяці цікаво еволюціонувала. По суті в основі грають молоді гравці. Стабільною стала позиція воротаря. В атаці тон задають Русін і Леднєв. По суті луганська команда під керівництвом Скрипника стала грати в швидкісний і агресивний футбол. Багато гравців змінили профіль. Теперішній центральний захисник Абу Хана став в центр випадково. І так тут і залишився. Богдан Леднєв з вінгера став атакуючим півзахисником. По суті 10, відтягнутим форвардом. Склад збалансований. І всі гравці групи атаки активно забивають, створюють. По суті загроза йде від кожного. Хоча лідери, як я і написав, це Леднєв і Русін.
Проти Динамо з орендованих гравців зіграє лише Тимчик. Хто займе позицію Богдана і Назарія – поки загадка. Можна передбачити, що це будуть Громов і Будківський. У них особлива мотивація на Динамо. Але вони в останніх матчах обидва майже не грають. Чому? Я думаю, що це через те, що вони грають у менш швидкісний футбол. Будківський в принципі – гравець, який чіпляється за м’ячі. Громов же не настільки ефективний саме у командній структурі гри. Вони програли конкуренцію більш молодим хлопцям. Можна передбачити і більше насичення центру поля менш атакуючим гравцем, таким як Чеберко, і виходом на вістрі лише Громова.
Але я впевнений у тому, що гра не буде односторонньою. Зоря спробує нав’язувати свій футбол. Гра буде агресивною, із пресингом високим. Будуть швидкості. І тому для Динамо цікаво перевірити себе у протистоянні із атакуючою командою. Будуть вільні зони, буде простір. Знову ми побачимо Сидорчука під пресингом. І як центр поля Динамо буде протистояти центру поля Зорі. Скоріше за все Попов повернеться в старт. Із ким в парі? На 90% із Кадаром. На папері фаворит відомий. Цікаво буде побачити як це реалізується у грі.
Дякую за увагу!

16 коментарів:

hunter сказав...

Прошло только 15 минут а уже смотреть тошно.как будто Заря играет с каким то Полесьем

hunter сказав...

Переключаюсь на снукер 60я минута не хватает нервов смотреть на эту пародию

Анонім сказав...

Может сегодня уйдет горе тренер?

Анонім сказав...

Вжался в лавку и сидит физрук

Леший сказав...

И это без двух игроков основы Заря играла... редкое убожество эта команда со всеми тренерами, президентом и пр...

San73 сказав...

Просто нет слов....

Стас сказав...

Гм...Нет слов? Разве? Сегодня нам продемонстрировано было почему мы проиграли в Швеции! Как раз всё очень просто ,пик формы...Отсюда и Луганск был сегодня посвежее.Отсюда же нас Шведы в центре поля гоняли во втором тайме.Отсюда и психи Сидорчука в Швеции.

ViAn сказав...

Матя не дивився від слова взагалі. Бачив лише як нам забивали і як ми. Ще вилучення Кадара побачив одним оком. Як я зрозумів, то класичний високий пресинг став знову тїєю дилемою, яка для повільних Сидорчука і Кадара є невирішувальною, як і для Кендзьори. Врятувати Динамо може тільки вльот Лугано дома. За це і треба вболівати, да вибачить мене моє Динамівське серце. Тренерська поразка. Коли 100 млн програють 10. І програють абсолютно за грою. Надзвичайно все це сумно.

hunter сказав...

Цыганкова Шапаренко Миколенко Попову срочно бежать из Динамо иначе мы их и для сборной потеряем с этими " тренерами" пример Яремчука показателен даже в Бельгии парень растет.в Киеве боюсь ребят ждёт дальнейшая деградация Хочу что бы Лугано доказало Михе что он не тренер.да и весной нет желания получать 5 штук от условного Челси

Leonidas B сказав...

Первые пять минут и всё в этом матче стало ясно, честно был всё же о Михайличенко лучшего мнения как о специалисте. Остался один такой штришок, мазок и картина для ИМСа будет маслом, только бы он очками запасся.

IllyaGIP сказав...

Всім привіт. Це просто жуть якась, але ч думаю,що навіть поразка від Лугано нічого не змінить і ми почуємо щось по типу «Михайличенко не готовил команду к сезону и так далее»

IllyaGIP сказав...

Але якщо так і буде продовжуватись, то клуб просто втратить час досить не поганого покоління вихованців і їм краще перейти в якийсь европейський середняк на сезон-два.
Замість того щоб виграти титули спокійно під час зміни поколінь у шахти, ми самі собі придумали ще кращі проблеми

Стас сказав...

...Кстати,народ,я был против Лёсика с самого начала его возвращения на тренерский пост ДК,но...Если вы думаете что всё дело только в фигуре главного тренера,то...Вы сильно обшибшись! Тренеры меняются...А средняя линия как была мусорной,так,собственно,мусорной она и осталась! И этось есмь самое главное!

ViAn сказав...

Стас, ти також знаєш, що я проти цього призначення був одразу. А стосовно середньої лінії. Так, безумовно вона посередня доволя. Але, хто був на іншій стороні? Іванісенія, Кочергін, Юрченко. Ти вважаєш їх кращими за Сидорчука, Шапаренко і Буяльського? Безумовно - ні. Суть в тренері. Скрипник побудував гру команди. Михайліченко розповідтиме те ж саме, що скажзав ти. Пік форми, не закаладений фундамент. Тиждень команда готувалась. За 7 днів можна відпочити і зіграти матч на максимумі. Суть не в кадрах. У Динамо кадри на порядок сильніші. Суть в тому хто тренує і як готує команду.

Стас сказав...

ViAn ,по вчерашней игре Шапаренко и Буяльский два пустых места!Игроки Зори...Пик формы! А точнее его спад. Ещё со Швеции.Супротив Олимпика тоже был заметен.А у Луганска он пришёлся на другие игры.
В тренере говоришь,у нас тренера меняются как перчатки а результат,он всех как бы это мягко сказать не устраивает.Если с этими игроками взять Скрипника,то через некоторое время народ...попросит голову Скрипника!Чудес не бывает.

ViAn сказав...

Стас, особисто для мене є декілька моментів. Із нормальним тренером Динамо може не виграти у Зорі. Але за грою повинно точно мати повну перевагу. Тут ми що бачимо? Мальме і Зоря за грою переграли Динамо. Оце найстрашніше. Рівень гравців, який би він не був, точно вище за Зорю. І вище на порядок. Повинна бути логіка. Так, ми не повинні обігравати Челсі чи Реал. Але ми повинні мати гру і стратегію проти кожного суперника. І виглядати без шансів проти Зорі - дно. І це виключно тренерський провал.