вівторок, 3 грудня 2019 р.

І знову ці сумнівні трансфери?


Впевнений, що багато хто прийме цей трансфер негативно. І я розумію цих людей. Нікому не відомий бельгієць із африканським корінням. Хлопцю через місяць вже 20, а про нього більшість нічого не знає. Так, він пробувався у різних командах. Був у молодіжних складах англійських команд. Але зірок не хапав ніде. Хоча чомусь у юнацькі збірні викликався регулярно. А останню свою гру провів у березні місяці саме проти нашої юнацької команди України. Правда не думаю, що його помітили саме там.

Можна критикувати селекцію. І так зрозумілим є те, що це робота Селюка. Він продовжує привозити свої гравців в Динамо. Плюси – молоді і талановиті хлопці, яким ми підписуємо абсолютно безкоштовно. І зарплата у них мінімальна, в цьому я впевнений. Але гравці, які були задіяні в юнацьких збірних далеко не останніх збірних – таланти. Інша справа – перехід в дорослий футбол, це характер, дисципліна. Тут є багато складових Бо дуже багато молодих хлопців так і не стали гравцями високого рівня через слабкий характер і відсутність дисципліни. І статистика виступів на клубному рівні у нового гравця Динамо відверто не вражає. Форвард, який майже не забиває. І це на рівні других ліг, юнацьких чемпіонатів.
Про самого гравця можна сказати те, що це високий і потужний таранний форвард. По тому, що я бачив, він має пристойну швидкість, вміє обирати позицію, грати на другому поверсі. Чимось він схожий із Лакі Ідахором за манерою. І особисто я завжди за придбання гравців із габаритами і характеристиками, яких немає в юнацькій академії. На мене Джозеф Окоро справляє надзвичайно приємне враження. Тому хочеться побажати Ібрагіму Каргбо молодшому реалізувати себе в Динамо.
Дякую за увагу!

3 коментарі:

Vitos сказав...

Есть определенные наметки, но повторюсь еще раз, речь будет идти именно об усилении команды, а не приобретении новых футболистов ради количества. И.Суркис 01.12.19
Так что это усиление, с учетом что парню уже двадцатый год пошел.


Стас сказав...

Вот видишь,я не зря тебя об этом игроке спрашивал...

ViAn сказав...

Я думаю, що в цьому сезоні він вже не зіграє скоріше за все. Скільки тут залишилось. 2 гри. Підписали на наступний сезон. Буде грати за ю-21 скоріше за все. Там конкуренція достатня, бо той же Ванат виглядає дуже переконливо. А хлопцю тільки 17. І його треба активно награвати.