середа, 25 листопада 2020 р.

Скриньку Пандори відкрито...

   Виходить, що швейцарські юристи, які замутили схему, коли Збірній України не дозволили грати, не даремно їдять свій хлібчик. УЄФА дав багатьом клубам і збірним реаальні можливості здобувати позитивні результати, не виходячи на полі. В тих умовах, коли ковідом-19 перехворіють багато людей, багато гравців, а імунитету вистачає на 4 місяці, - просто золоте дне. Тепер всі можуть плідно користуватись сьогоднішнім рішенням. Бо якщо виявляється інфекований - садиш суперника на карантин і вимагаєш привезти новий склад, новий тренерський штаб і ще й так, щоб всі здали негативний тест. І на все це 24 години. Дуже зручно.


  Уявляєте тепер наскільки футбольний світ не захищенний. Як тепер зможуть використовувавти діючі протоколи інші збірні і клуби? Вважаю, що дозволити зараховувати технічні поразки у таких ситуаціях - злочин проти футболу. Вся надія на Лозанну? Побачимо. Але юристи у швейцарців дійсно надзвичайног грамотні.

  Дякую за увагу!

4 коментарі:

Leonidas B сказав...

Н-да, как то я надеялся на fairplay. Щвейцарцам это ещё аукнется и не раз, ещё пожалеют об этом, там с самого началу вели решение к поражению Украины, другая альтернатива отвергалась. Другая сторона то что ФФУ жевала сопли, руководство ФФУ там держат за бобиков, которые путаются под ногами, заслужили благодаря своему профессионализму. В первую очередь это поражение федерации, маркер их деятельности. Не смогли обеспечить грамотное юридическое сопровождение. Конечно всех деталей нам не расскажут, но провал Павелко и Ко однозначный.

Leonidas B сказав...

RIP Диего Арманде Марадоне. Игрочила что бы там ни было великий был, впервые на него посмотрел на ЧМ-82, хоть там неудачно у Аргентины получилось но отыгрались в Мексике, да и в Италии вполне на плечах Марадоны стать трёхкратными, да арбитр дал левый пеналь, плата за такой же в матче с СССР.

Стас сказав...

Если моя теория верна,то это ещё не всё.Наша сборная чемпионат следующего года просто провалит!Выступление нашей молодёжки на ЧМ успешное и некоторые игры в том числе и во Львове с сербами...Это всё одна конва!Но,опять же если моя теория верна.Хочу верить, что ошибаюсь.

ViAn сказав...

Вся суть в роботах менеджменту і юридичних служб. Бо саме вони повинні були оціники ризики і прийняти оперативні рішення. Закони логіки з УЄФА не працюють. Вони офіційно запропонували привезти іншу збірну, з іншим тренерським штабом і з гравцями, у яких негативні тести. Що можна було зробити? Всі ті слова про Ротаня і молодіжку - було для ЗМІ. Реально є Десна, так для прикладу. Бойова команда, яка зараз йде на 4 місці в чемпіонаті. В команді аж один легіонер. По суті готова бойова команда, з власним тренерським штабом і знаходяться вони в 2 годинах їзди від аеропорту Бориспіль. В команді немає жодного підтвердженого тестами позитивного аналізу на ковід. Ось це був варіант. Варіант №2 - Ворскла. Так, там є більше легіонерів і був позитивний тест у Різника. Тому це другий варіант. Зібрати Десну, замовити чартер, домовитись з керівництвом - достатньо пари годин. І вже у вечері в день матчу Десну можна було привезти в Люцерн. Наступного дня зіграти. Так поступила Норвегія, яка швиденько сколотила повністю нову команду. Правда вони не брали одну команду, а набрали гравців з різних команд. У них було трохи більше часу. Технарь з Румунами отримали, а от з Австрією нічійку скатали. Ми ж основною обоймою зіграної Десни могли б точно не програти.
Цевсе якість менеджменту. А слова про fairplay... Є закони. Ясна справа, що тут вага фу-фу також зіграла, бо Іспанії чи Німеччині точно б не присудили технічної поразки в такій ситуації. Але не факт, що там би юристи і менеджери спрацювали б так самом криво, як павелковські...