понеділок, 21 вересня 2015 р.

Найприємніша тиша)))

Завжди приємно бачити цю тишу. Коли після перемоги тиша, то це означає лише те, що ті, хто зазвичай злорадствують, притихли. А ті, хто радуються, просто насолоджуються перемогою. Я погоджуюсь із усіма, що Динамо повинно перемагати Волинь. Навіть ще переконливіше, ніж у цей раз. Без тих декількох помилок, що здійснили оборона. І із набагато кращою реалізацією, ніж у цей раз. Однак, це банальне прагнення до ідеалу. Зрозуміло, що у житті ідеальні матчі бувають лише декілька раз на рік, а то й на всю кар’єру. Порту також переміг. А от Маккабі вдруге програв. Що це значить? Поки що рано робити висновки. Але й думки певні є. Бо без них ніяк.


Є думки, що налаштування на наш чемпіонат вже не ті. І вболівальники не отримають вже емоцій від перемог у чемпіонаті. Якщо ж зробити спробу подумати про інші чемпіонати. Там рівень змагань значно нижчий за наш. І, наприклад, чемпіонат Ізраїлю. Його можна порівняти із нашою першою лігою, трохи сильніше, але середній рівень команд такий же, як у нашій першій лізі. Те ж саме можна сказати по більшості європейський чемпіонатів. Тоді як Динамо грало проти досить потужної команди, як для нашого чемпіонату. І особисто я перед матчем думав, що ми можемо програти. І таке могло б статися, якби на воротах стояв не СаШо. Бо Олександр врятував команду у цілому ряді епізодів.
Так, від Волині я очікував більшої агресії, більше боротьби. Динамо ж вийшло явно налаштованими. І перемогло тому, що виграло всю боротьбу, всі підбори. Матч вийшов досить якісними і показав, що Кравець перебуває у гарному стані. Вся команда зіграла гарно в атаку, та проблематично в обороні. Ця перемога коштувала багато сил. Можливо здається, що це було легко. Дійсно моментів створили достатньо. Гра була важкою. А перемогу зробила гарна гра команди. Кожен склав свою частку. Гармаш віддав передачу із ризиком отримати травму, бо під нього стелились. Ярмоленко чудово в торкання віддав на Юнеса. Юнес же гарненько качнув захист і вивів Кравця під удар. Артем виконав все майстерно і своєчасно, бо ще мить і удар накрили би. Чотири гравця взяли участь у голі. Кожен зробив величезний вклад. І якби хтось один помилився при передачі, заключному ударі, то все б могло закінчитись нічим. Я не випадково акцентую увагу, розбираю гол. Бо саме якість і послідовність дій не одного, а 4 гравців і призвела до голу, який став переможним.
Кожна перемога – шлях до золота, це психологічна впевненість гравців, це командний прогрес. Попереду багато матчів. Зараз ми будемо грати проти Оболоні. Так сталось, що я був на тому матчі, де Оболонь переграла Суми. Побачив чудовий Сумський стадіон. І деяких гравців для себе відкрив. Тепер за ними спостерігаю. Оболонь – досвідчена команда. В них немає зірок. Але гравці основи всі пограли у прем’єр лізі. Є в них і вихованці Динамо. Ребров напевно буде експериментувати. Все ж через тиждень гра у Хайфі. Гравцям треба відпочити деяким. А іншим потрібна якісна практика. Я очікую молодий український склад, підсилений досвідченими легіонерами. Ясно, що це шанс для Петровича, Морозюка, Бурди, М’якушко, Буяльского, Сидорчука, можливо Теодорчика. Мені невідомо наскільки Ребров вирішить експериментувати. Можливо, що зіграє основа. Хоча, вірогідність цього досить мала. Сподіваюсь, що буде можливість побачити молодь, Тимчика, Козака, Лук’янчука, Циганкова, Яремчука, що це не завадить отримати результат. Все ж таки з цієї стадії вже починається гра у два матчі. І у першому можна ризикнути.
Зараз ми підходимо до найважливішого матчу із Маккабі. Треба перемогти. Тому на шляху до цієї перемоги важливо все. Але, треба думати про найближчий матч. Бо загальна перемога складається із перемог на кожному наступному кроці.

Дякую за увагу!

9 коментарів:

Parker сказав...

Вітаю усіх!
2ViAn: дякую за матеріал. Прагнення до досконалості - невід'ємна складова кожного професіонала. Тому ми, вболівальники, вимагаємо від наших улюбленців не тільки прийнятного результату, але й максимально професійного та досконалого виконання своїх обов'язків.
2Стас: у продовж дискусії з-під попереднього блогу: Дуду та Ескобар були придбані на початку сезону 2011-2012, при цьому ДК зайняло у попередньому чемпіонаті друге місце, а не п'яте. Також слід зауважити, що у попередньому євросезоні ДК дійшло до чвертьфіналу ЛЄ, де поступилося "Бразі". Так що не все було настільки погано у той рік. А Дуду і Ескобара купляли з прицілом на майбутнє, і аж ніяк не для миттєвого підсилення. Інша справа, що у нас на той час не вміли працювати з молодими іноземцями, про що свідчить багаторічний досвід невдалих придбань молодих виконавців. Точніше, не невдалих придбань, а невміння з ними працювати. А от, наприклад, Луческу цю науку освоїв достатньо непогано, тому й продають гірники своїх гравців дуже вигідно.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго вечора! От ми завтра побачимо склад, побачимо як він буде виконувати обов'язки. Я просто прогнозую дубль. Але, допускаю і інше, що саме у першому матчі Ребров зробить гарний результат. Щоб на другу гру вже ставити дубль, бо там ми будемо грати складніші матчі. Я просто намагаюсь вивчити Реброва, його філософію, його стратегію і методи.

Стас сказав...

Ну,собственно, как я и ожидал Циганкова нет даже в заявке...Рановато наверное ещё...И Ярмоленко нет.

ViAn сказав...

Да, Ребров совершенно не удивил. А хотелось хоть на скамейке увидеть парочку молодых. Но, ряд игроков таки получили отдых.

Стас сказав...

Под такой футбол и заснуть можно!Убожество просто...

ViAn сказав...

А что делать если стоит автобус. И хоть 5:0 будет, а автобус будет в упор стоять. Сложно играть зрелищно против 11 защитников. Тут яркой игры ждать не стоит. Хорошо, что хоть забили. Теперь второй тайм спокойней будет.

Стас сказав...

Ну,и выход Кранчара это...Это крышка!(((

ViAn сказав...

Может и крышка. А может и видит Ребров в нем потенциал для глубины скамейки. Игру не испортил. Правда против такой Оболони ее сложно испортить. Зато когда Оболонь чуть открылась, то и Гонсалес себя наконец начал потихоньку показывать. Жалко, что третий не забили. Юнес обязан был забивать, но слишком красиво хотел. А будь счет 3:0 и на ответный матч можно было бы молодежный состав ставить. Рабочая победа, без больших затрат. Все получили игровую практику. Мякушко увы не показал себя. Буяльский молодцом, наверное лучший сегодня на поле был. А Сидорчук снова никак. И Макаренко пока не готов к основе, хотя видно, что потихоньку набирает.

Parker сказав...

Привет всем!
Ну, собственно, все предсказуемо и закономерно. 6 игроков основы получили отдых, посмотрели на выздоравливающих и ближайший резерв, спокойная и результативная игра. Результативная не в смысле счета на табло, а в смысле достижения необходимого стратегического результата.
Состав очень экспериментальный, так что особо обсуждать и нечего.

С уважением, Parker.