пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Трансферні пошуки. Лівоногі центрбеки. ч.1.

 

Відчуваєте як розігрівається сковорідка? За останні дні все більше з’являється трансферних чуток. Хто розігріває все це? Чи дійсно ми читаємо правду? Чи все це робота агентів? Якщо подивитись, то наразі активізувалась інформація по трансферам на вихід. Головна фігура – Супряга. І це не дивно. Але мене дивує те, що його хоче підписати не команди з Бельгії чи з системи Ред Булла, які на Холанні гарно заробили. Чи про це просто немає інформації. Так само і по Миколенко, за яким Інтер і Наполі полюють. Хоча Інтер вже сьогодні-завтра підпише Емерсона з Челсі. З’явилась інформація і по Кендзьорі, з інтересом від Роми. Одна Італія? Одразу випливає ім’я Алекса Великих. Він розкручує наших гравців. Особисто мене приємно вражає ім’я Андре Сільви. Це про інтерес Динамо. Авторитетне джерело. І гравець – той дядько із досвідом, майстер під ЛЧ. Ще й його можна підписати за адекватні гроші. Так, вже 31 рік і перепродати гравця буде достатньо важко. Але за 2-3 роки в Динамо, а він ще спокійно може грати на високому рівні 4-5 років, скільки користі такий топовий гравець принесе і як поряд із ним будуть прогресувати Булєца, Дуелунд, Шапаренко, Шепелєв. Тому я і кажу, що потрібні такі дядьки. А сьогодні я хочу продовжити свої спостереження. Як відомо, що нещодавно у Суркісов була зустріч із Серебренніковим. Бельгійський чемпіонат. Центральні захисники із робочою лівою ногою.

Елліас Кобеут

 

22-х річний центрбек Андерлехту. Він проводить вже 4 сезон в елітному дивізіоні чемпіонату Бельгії. І по суті є профільним лівим захисником. Але якщо перші роки своєї кар’єри він грав у центрі захисту епізодично, то зараз вже міцно закріпився на позиції центрального захисника. Все ж Елліас – високий, потужний гравець. Так, він має непогану швидкість, як для своїх габаритів, але все ж він куди органічніше виглядає в центрі. Саме як центральний захисник він дебютував вже у складі першої збірної Бельгії. Не буду розповідати, що це гравець екстракласу. Ні. Це якісний гравець, який може зіграти як в центрі оборони, так і на фланзі захисту. Для мене великим плюсом є перший пас. Не побачив по тим матчам, які вивчав, у нього гарного довгого пасу. Андерлехт не виходить з оборони таким чином. А от якісний середній пас присутній. Тому думаю, що молодий, але вже із хорошим досвідом, гравець такої збірної – точно хороша інвестиція в майбутнє. І, безумовно, мова буде не про десятки мільйонів. Максимум на сьогодні – 7 мільйонів. Але зростання гравця і його цінника будуть паралельними із зростанням його команди.

Джон Лукумі

 

22-х річний центрбек Генка і збірної Колумбії. На юнацькому рівні Джон також починав як лівий захисник. Але він вже провів 3 повноцінних сезони у дорослому футболі, з них 2 в європейському Генті. Прогрес гравця можна побачити неозброєним оком. У дорослому футболі Лукумі затвердився центрбеком. Жорсткий гравець із швидкими ногами. Якісна гра один в один. І, безумовно, сильна риса – вміння просувати м’яч вперед. Гравець із дуже хорошим потенціалом. І для Динамо придбати його зараз – хороша інвестиція. Та я думаю, що тут мова буде про цінник в районі 10 млн. Але воно того варте.

Константінос Лаіфіс

27-ми річний гравець Стандарту і збірної Кіпру. Досвідчений захисник, який вже 4 сезони провів у Стандарті. Наразі він є лідером колективу на полі. Швидкий на ногах. Майстерно виглядає на стандартах. Часто і результативно підключається до атак. Має сильний перший пас. На мою суб’єктивну думку він переріс рівень Стандарту і гравцю потрібен новий виклик. Стандарт всі ці роки не веде боротьбу за зону ЛЧ. Виключно за ЛЄ. А кіпріот – один із найцікавіших гравців цієї команди. Не буду казати, що це рівень ЛЧ. Бо сам гравець на такому рівні не грав. Але в багатьох моментах він суттєво сильніший за Шабанова. Не думаю, що він буде коштувати дорожче 6 млн євро. Це на сьогодні його максимальний цінник.

А ще ІМС підлив масла у топку. Розказавши про зміни на ринку. І дійсно Евертон, про якого ми нещодавно говорили, за 20 млн перейшов в Бенфіку. Це дуже дешево за такого гравця. Тому побачимо які будуть трансфери і за скільки. Зрозуміло те, що торги ідуть.

Дякую за увагу!

24 коментарі:

Стас сказав...

Действительно,странно, что никто по сути пока не подписан.С одной стороны это радует ибо мусора набрать дело нехитрое,а с другой...Посмотрим что выберет Луч.Одна надежда на него!

ViAn сказав...

Я сподіваюсь, що перший трансфер буде вже наступного тижня. Бо період ознайомлення завершено. Настав час діяти.

Стас сказав...

Я надеюсь, что Лучу Гармаш не нужен.

Гриша сказав...

Как вам такая новость от бурбаса. ДК уходит с плюсов. Пишет что типа на НТН.если не ошибаюсь то это канал Медвелчука.

ViAn сказав...

Гриша, НТН - група каналів Інтер. І, відповідно, це телеканали Фірташа.

Гриша сказав...

Извиняюсь точно ошибся. Ну сам факт переезда .

Al Mih сказав...

НТН пинчука

ViAn сказав...

Ну, може і Пінчука. Я знаю, що це група каналів Інтера. А вона належить Фірташу. Пінчук володіє іншою групою каналів, там де СТБ, Новий і НТН туди не входить. Але я можу дійсно чогось не знати.

Леший сказав...

Интересно какая дата будет дедлайном на трансферы? Не верю, что будут трансферы, максимум один, да и то вряд ли. Но все-таки - когда дедлайн, знатоки?)))

ViAn сказав...

Я думаю, що дедлайн 30.09.20.

IllyaGIP сказав...

Ну от вже кажуть, що будуть спроби клубний канал зробити на спорт 1. Цікаво.
Вікно, то ще довго відкрите буде, але вже хочеться щоб когось швидше взяли. І обов’язково відпустили, ну дуже вже багато людей в команді.

ViAn сказав...

Луческу не відпустить жодного гравця, в якому бачитиме перспективи. І грати буде обмежена кількість гравців. Але ті, хто не гратиме, вони будуть тренуватись і готуватись. Зростати. Та вже зараз зрозуміло, що ми почнемо сезон із Сиротою, Шапаренко, Цитаішвілі і Супрягою в стартовій обоймі. Скоріше за все Шабанова, Кенджьору, Русіна, Гармаша, Андрієвського, Де Пену, Родрігеса і Беніто чекає продаж чи оренда. По Солю є великі питання. Якщо на його місце візьмуть когось, то він також піде. Якщо не візьмуть, то залишиться.

Стас сказав...

ViAn,думаешь что в ближайшее время центр защя левоногово Лучу не купят?Всё ж таки хотелось бы толкового игрока на эту позицию с хорошим первым пасом.Луч всегда так играл.Потом если уйдёт уругваец,то стало быть можно ждать толкового трансфера на эту позицию.

ViAn сказав...

Стас, тут все просто. Є 3 атакуючі позиції. Луческу фанат інвекторних вінгерів. Тобто зправа грають лівоногі, зліва правоногі. Де Пена точно в цю схему не вписується. Рахуємо. На 3 атакуючі позиції є Циганков, Цитаішвілі, Лєднєв, Де Пена - лівоногі. Буяльський, Шапаренко, Дуелунд, Родрігес, Булєца і Вербіч. 10. При тому, що Вербіч дійсно може зіграти і в центрі нападу. Дуелунд може грати як в центрі десятку, так і зліва. Те ж саме по Лєднєву. Виходить забагато гравців, як по мені. Але вчора Шапаренко грав нижче, у парі із Сидорчуком. І вигладяав цікаво. Тому цілком реально те, що Шапаренко і Буяльский( Лєднєв, Булєца) можуть грати у парі. Але дійсно ще є трансфери. І точно прийдуть гравці чи гравець в центр півзахисту. Де Пена і Родрігес вочевидь на вихід.

Леший сказав...

Спасибо

Стас сказав...

Судя по сегодняшним агенским вбросам мы продолжаем искать опорника!Это не может нерадовать.Как и покупка потенциальная левоногово цент защя.

ViAn сказав...

Стас, але цей грек з Панатінаікоса - гравець достатньо середньої якості. Він точно не підсилить Динамо. Тому такі чутки мене не радують.

Стас сказав...

ViAn,я не верю в желание Мирчи подписать этого грека.Зато я верю в поиски хорошего опорника.Если был бы Хац,то я не удивился бы покупке этого грека.

Parker сказав...

Вітаю усіх!
Звісно, нижче певного рівня гравців при їх придбанні опускатися не варто, втім а чи багато гравців "РБ Лейпциг" чи "Ліону" ви знали?
Якщо гравець ідеально вписується у ігрову модель команди та в повному обсязі виконує покладені на нього тренерським штабом обов'язки - він може бути й не дуже відомим й дороговартісним.
А поки ми ще нікогоне запросили, окрім Костевича. І, на мою думку, це пряма заміна Піваричу, тобто гравець-дублер основного виконавця або тимчасова опція при продажі Миколенка. А далі будемо дивитися...

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрий день!
Я знаю всіх гравців Лейпцигу і Ліону. Більше того ж Депая я писав тут років 6 тому як про кандидатуру на заміну Ленсу. А про РБ я писав також пару років тому, про ту систему, яку вони вибудували. У них є команди і в Австрії, і в Швейцарії, і в Штатах, в Бразилії. Філософія РБ - пошуки талантів з усього світу. У них в командах 10-12 років вже грає половина складу - легіонери. Система РБ така, що вони через 4-5 років стануть домінантами у багатьох країнах. У тій же Бразилії. Де РБ Брагантино розпочало грати в Серії А. А те, що відбувається у ЛЧ, то поки для Баварії все як по маслу. МанСіті так злив матч, коли тупо зіграли у 3 захисника)) Це при наявності такого шаленого атакувального потенціалу. І те, як Стерлінг промахнувся по воротам з 3-х метрів - епічно. Як і зарахований гол Дембеле. Там теж від суддів епічне рішення. Але Ліон молодці. Ледь вилізлиз під Юве. Із Сіті вимучили. Молодці. ЛЧ цього року дійсно епічна. Гра в 1 матч - завжди новеньке. Шахта теж може пройти Інтер. Бо це футбол. Всі команди змучені довгим сезоном. Без відпочинку. Як правило організми в цей період тільки готуються до нового сезону. Перелаштувати організм - лише Баварія поки зуміла. Не думаю, що ПСЖ зможе їх зупинити у фіналі. Звісно якщо ПСЖ туди проб'ється. Але Неймар і Мбапе - гравці екстракласу.

Леший сказав...

Киевское «Динамо» в новом сезоне чемпионата Украины рассчитывает в качестве домашней арены по-прежнему использовать главный стадион страны – НСК «Олимпийский». Также на «Олимпийском» «Динамо» будет принимать своих соперников в играх на евроарене.

Как стало известно Meta-ratings.com.ua, в этой связи столичный клуб погасил свои долги перед ареной в размере 10 миллионов гривен.

Несмотря на действующий контракт «Динамо» на выступления на «Олимпийском», в качестве домашней арены в следующем сезоне главный стадион страны планирует использовать также донецкий «Шахтер».

Учитывая настроения и возмущение болельщиков столичного клуба в этом вопросе, президент «Динамо» Игорь Суркис действительно провел встречу с генеральным директором «горняков» Сергеем Палкиным, однако ощутимых результатов она не принесла. Окончательное решение о том, сможет ли «Шахтер» в качестве домашней арены использовать НСК «Олимпийский», будет принято Министерством культуры, молодежи и спорта.

Леший сказав...

Кроты играют в прессинг на всех полях...

Стас сказав...

С Моро я так понимаю всё!Жаль.

ViAn сказав...

Так, виявилось, що у ІМСа ніякий не ексклюзивний контракт. Ультрас Динамо мовчать на цю тему. Їм це не цікаво. Луческу для них ворог, а шахта на НСК - нормально. Взагалі позиції ультрас по багатьом моментам викликають занепокоєння. Якось таке враження, що вони проти Суркісів і всіх їх рішень. Але чомусь за шахту... Ось це мене дивує. Але з ними поспілкуватись неможлива. На незручні питання куревництво ультрас відповідати не хоче. Видаляють їх.