вівторок, 25 серпня 2020 р.

Не очікую сюрпризів. Виграє більш сильніша команда на сьогодні.

 

Кожен поважаючий себе блоггер обов’язково напише якийсь матеріальчик на тему наступного матчу Динамо. Я теж приєднаюсь. Всі думають про інтригу майбутнього матчу. Безумовно є багато емоцій. Це трофей. Та підсумок одного окремого матчу не вплине на весь сезон. Команди входять у сезон в абсолютно різному настрої, тонусі і ігровій формі. Мотиваційна складова також різна. Президент Динамо зробив публічну заяву. Вона теж має велике значення. Для Динамо в цьому році Суперкубок не є головною задачею. Шахта 2 роки поспіль без Суперкубку. В матчі із Інтером був вльот. Виходить, що команда високо забралась, але боляче впала. Бо суперник мокнув так мокнув.

Динамо наразі дуже сире. Багатьом сподобалась гра. Але вона дуже сира. Ми знаємо, що група атаки є. І хоча вона абсолютно без бразильців, але група атаки достатньо симпатична. Тут є молоді Цитаішвілі, Супряга, Лєднєв. Є кращий гравець всього нашого чемпіонату, навіть враховуючи всіх бразильців, Циганков. Обов’язково треба сказати про Родрігеса, гравця із складним характером але надзвичайно високим потенціалом. Злий, жорсткий і бойовий футболіст. Якщо у нього піде гра, то зупинити буде важко. Він, на мою суб’єктивну думку, найкраще за всіх наявних у Динамо гравців підходить під футбол Луческу. Так, той самий злий і брудний футбол. Ви ж пам’ятаєте, що він це відпрацьовував у шахті на тренуваннях. Театральні падіння, підлі удари ліктями. Все те, чим «славетний» румунський футбол. Не хочу, щоб мене звинуватили у тому, що я маю якусь предвзятість до Будулая. Але Динамо завжди грало в інтелігентний футбол. І саме через цю підступність я був, є і буду проти Луческу в Динамо з моральної точки зору.

Шахта навпаки має сформований склад. Сформовану гру. Сформовану ментальність. І вживляти нових гравців у їх футбол набагато легше. Як і підбирати селекції альтернативи. Відома філософія гри, вимоги модельні. Ігрова форма в самому накаті. Бо ж команду виводили на пік на п’ятницю, на фінал кубку. А від п’ятниці до вівторка пройти пікову форму неможливо. Тому сире Динамо чекає сформована команда в найкращому тонусі.

Тим цікавіше виглядатиме протистояння.  Тим більше внутрішньої мотивації для того складу, який вийде на поле. Впевнений, що склад на 99% повторить те, що ми бачили проти Олімпіка. Знову експерименти в центрі захисту. Але по суті інших варіантів немає. Емоції будуть зашкалювати з обох сторін. Шанси у Динамо є. Навпаки, навіть цікаво подивитись що вигадає Луческу. Якою буде його тактика. Він точно знає як грати. Але чи зможе Команда виконати установку на гру? Поки багато питань. Мій прогноз простий. Динамо програє. Гра буде яскравою і результативною. Готовий помилитись, щоб все вирішилось в серії пенальті на користь Динамо, а матч став сухим і безгольовим.

Дякую за увагу!

12 коментарів:

Стас сказав...

СМИ: «Галатасарай» принял предложение киевского «Динамо» по Маркао.
Я так понимаю это те новости трансферные,которые анонсировал недавно Заховайло! Вот уж действительно очень логично.Остаётся дождаться игрока в опорную зону...

ViAn сказав...

Ну, поки немає ніякої офіційної інформації. Зрозуміло, що Динамо цікавиться Маркао і що переговори мають місце. Хоча, один співробітник Динамо обіцяв публічно пробігтись в чому мама народила, якщо Маркао стане гравцем Динамо)) Мені куди цікавіше перехід гравця, але дотримання обіцянок - річ свята))

Стас сказав...

Ты знаешь как я отношусь к этим "инсайдерам"!)))У верен,тот чел что говорил будто бы бразила не будет не знает об этом сам.А его задача собрать поболее подписчиков на тот канал,с которого он это всё пообещал.Таких людей нужно "за язык" ловить.Но,мы посмотрим.То что нужен левоногий центр защ с хорошим первым пасов это факт!

Parker сказав...

Усім вітання!
Щодо минулого матчу з "Олімпіком": відомі проблеми з центром захисту перетнулися з достатньо сирим Тимчиком на позиції правого захисника. Їх дует з Цитаішвілі не вразив. Також не дуже впевнено виглядав Шапаренко, якому довірили роь другого опорного/центрального півзахисника - і якщо з функцією тримання м'яча у центрі поля Микола більш-менш впорався, то з захисними діями є серйозні проблеми.
Не здивуюсь виходу в основі Родрігеса.
Дійсно, атакувальна ланка "Шахтаря" виглядає дуже потужно, втім ці ж хлопці так само дуже не люблять захищатися. А захисна ланка гірників не виглядає безгрішною. Це довів "Інтер", який своїм високим тиском роз'єднав захист та опорну зону з атакуючими півзахисниками та форвардом. Та от ми не маємо ні настільки кваліфікованих гравців, ні відпрацьованої побудови гри.
Постійно підкреслюю, що Суперкубок - абсолютно непотрібний трофей, яким можна й потрібно жертвувати, не намагаючись щосили довести свою перевагу над "Шахтарем". Цікаво буде подивитися, чи придумає Луческу якісь сюрпризи для суперника, чи вирішить награвати ту модель, за якою планує грати далі в ЧУ та кваліфікації ЛЧ. Хоча, звісно, Суркіс вже заздалегіть зазначив, що за Суперкубок ніхто чиплятися не буде.
Про трансфери говорити поки що зарано, маємо лише підписання Костевича, який, можливо, приєднається до команди ще восени, а також повернення Кравця, що натякає на спроби позбавтися від Русина та Соля.

З повагою, Parker.

Леший сказав...

Цыган хороший тренер, хоть и сволочь и крот...

hunter сказав...

С Победой всех но так можно и инфаркт получить по моему Караваев и Кендзера на выход

Parker сказав...

Усіх з перемогою! Головне тепер, щоб не повторилася ситуація останніх двох років, коли "Динамо" вигравало Суперкубок, але поступалося в чемпіонаті та дуже слабко виглядало в Європі.
Сьогодні був варіант гри проти команд, які переважають у класі та потужності, тобто з першого та другого кошика ЛЧ, коли ми туди потрапимо.
"Динамо", звісно, не "Інтер", та от знайшло варіант гри, за якої гірникам було дуже некомфортно. Хоча чимось цей стиль нагадував Хацкевича...

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Так, Луческу вміє прораховувати і відчуває заміни. Саме так це і можна назвати, коли випустив нулячого Соля, а треба було за логікою швидкісного гравця, щоб втікав. І Андрієвського замість Де Пени. При наявності Циганкова, Дуелунда, Цитаішвілі. І що? З пасу Андрієвського забив Соль. Оце так чуйка.
А по грі ми побачили чергові промахи Сироти. Не тягне він зараз на основу. І те, що потрібен в півзахисті гравець, як Банега. От такий, який підбере м'яч біля своїх воріт, не втратить його під пресингом, а навпаки зуміє обіграти, віддати якісний пас у розвиток. А не як Сидорчук як або обрізався, або виносив куди завгодно на відбій. Динамо елментарно у другому таймі три паси зв'язати не могло. Але виграли. Так, на шаленому фарті.

SWIFT сказав...

После сегодняшней игры главное чтобы ИМС не сказал, что и с такими игроками можно обыгрывать Шахту и поэтому покупать никого не нужно. А если серьезно, то согласен с Вианом - Сирота ещё просто молод и должен набираться опыта...а вот в центре конечно караул...нужна не просто 'собака', а игрок который может и отобрать, и придержать, и отдать...только где ж такого взять? В Динамо это три разных человека делают...и то с трудом.

Leonidas B сказав...

Всех с победой Динамо! Матч не удалось посмотреть, посмакую голы попозже. Надеемся что этот матч даст команде больше уверенности в своих силах, когда Динамо так выигрывало у Шахты с преимуществом два гола, когда последний раз трёшку ложило, помоему последний матч ещё с Шевченко при Сёмине был, когда Шева роскошный парашют за уши Пятову сделал. Не знаю как на долгую Динамо будет играть, но заметно как толковый тренер умеет грамотно и рационально использовать то что имеешь под рукой, что давно говорилось то что Динамо нужен в первую очередь настоящий тренер, а потом всё остальное. Может и ИМС раскошелится на команду, видя как грамотно используются активы.

ViAn сказав...

Насправді мені дуже сподобався Шапаренко. Він поступово адаптується на своїй позиції. У нього є все для того, щоб стати ключовою фігурою у півзахисті. Безумовно у парі із Лєднєвим він буде виглядати симпатично. Тут буде і техніка, і швидкість, і інтелект футбольний. Але от опорник потрібен інший. Але про це давно відомо. Все ж я би хотів побачити 2 трансфери в півзахист. Опорника і бокса. Бокса, бо по суті альтернативи Шапаренко немає. Шепелєв не підходить, на мою думку, під футбол Луческу. Андрієвський теж не потягне. Позиція людини, яка буде розгоняти атаку сольними проходами. Тут задача Луческу називати гравців, які йому потрібні. Але півзахист треба міняти. Це без варіантів.

Кто-то сказав...

Абсолютно не согласен по Шепелеву. Вова как раз и придержать может и протащить и отдать. А при Луческу он и вовсе может засиять другими, яркими красками. С попедой!!!