понеділок, 10 серпня 2020 р.

Жарделіада?


Що стало особисто для мене найцікавішою новиною дня? Трансфер Володимира Костевича до Динамо? Безумовно – дуже цікава новина. Трансфер достатньо типовий для Луческу. Ліміт на 4-х українців у складі досі не відміняли. Ми же знаємо наскільки Будулай любить будувати команди на легіонерах. Тому шлях на збільшення легіонерів в Динамо безумовно буде тривати. Всі ж напевно чули, що на матчі із Вересом були присутні десятки футбольних агентів. Всі вони спілкувались із Суркісами і Луческу. Тема розмови? Ясно, що це можуть бути як трансфери на вхід, так і трансфери на вихід. Динамо треба розгрібати склад. Дуже багато гравців, які вже не помічники.

Стосовно переходу Костевича, то це нормальне явище. Достатньо практичне. Зрозуміло, що можна було так само підписати і інших гравців. Та, як я вже казав, що Динамо необхідні дядьки. Молода команда. Треба мати в складі досвідчених бійців. Костевич – гравець із характером. Достатньо жорсткий. Добре пам’ятаю його по іграм з Карпатами. Миколенко наразі основний. І йому потрібен дублер. Караваєв хоча і універсальний гравець, але краще мати лівоногого гравця на лівому фланзі оборони. Безумовно основним після Миколенко будуть награвати Вівчаренко. Він вже в обоймі першої команди. Його готують. Але досвідчений дублер потрібен. Тому так і сприймайте цей перехід.

Але головною новиною для мене стало інше. Здавалось би звичайна новина. Офіційний сайт Динамо взяв в’ю у Маріо Жардела. Згадайте, як часто офіційний сайт Динамо бере подібні в’ю у людей не з системи Динамо? Інтерв’ю з гравцями, тренерами там з’являються регулярно. А от із сторонніми людьми – ну дуже рідко. І що я прочитав? Видатний гравець Маріо Жардел наразі працює футбольним агентом. Йому нещодавно зателефонував Луческу. Ще Жардел планує приїхати в Київ подивитись матч єврокубків за участю Динамо. В голові виникло логічне питання, а яких гравців Жардел представляє?

Дякую за увагу!

27 коментарів:

Стас сказав...

Уж не тех ли четырёх бразил что недавно к нам сми сватали? Что сам думаешь?Кто?

ViAn сказав...

Стас, я не згайшов інформації по гравцям у ких агент Жардел. Але я глибоко поки не шукав. Гляну в інсту, якщо така є у Жардела)) Це зараз саме надійне джерело.

ViAn сказав...

Стас, подивився і вивчив Жардела. І знаєш що я знайшов? Він тісно пов'язаний із Маркао. Взагалі Жардел активно співпрацює із Греміо і Галатасараєм. Я так зрозумів, що і Евертон Рібейро також пов'язаний із Жарделом. Тобто, виходячи з цієї логіки, повинен сприяти переговорам по Маркао. А Евертон..., он топ. Якщо ІМС його купить, то я налисо пострижусь))) Там не менше 50 млн цінник.

Стас сказав...

ViAn,Эвертону 31год.ИМС не даст за него 50лямов.И правильно сделает. А вот по Маркао я готов поверить.

ViAn сказав...

Стас, Евертону з Греміо 24 роки. Кращий із всіх гравців, які зараз є в бразильській Серії А. 14 матчів за сбірну Бразилії. Елітний гравець.

Стас сказав...

ViAn ,пишут что этого форварда вроде и Шазтёр не проч купить,и даже Бенфика...Если это правда,то нужно уж очень постараться чтобы его уговорить.Не верю я в это.Не даст ИМС столько денег за одного пускай и классного игрока.

Стас сказав...

Нало же левый вингер!Ну,да.Если предположить что Вербича будут на позиции центр форварда использовать,то да.

ViAn сказав...

Та, ну)) Якби навіть були гроші... то за ним стоїть черга із команд з топ ліг, елітних команд. Він вище рівнем ніж Циганков. 50 - я так, для затравочки сказав. Реально більше.

IllyaGIP сказав...

Ну все, програли товарняк і пішов рознос у вболівальників)))

Стас сказав...

IllyaGIP ,товарняк он и есть товарняк,но я думаю многие убедились, что без нескольких хороших трансферов даже Мирча в родном чемпионате не помощник!

ViAn сказав...

Ну, відео я не бачив. Але за текстовою трансляцією повне домінування Десни. І результат абсолютно за грою. Дива не варто очікувати було. Навіть Ю-21 з основою Десни зіграло 2:2.

ViAn сказав...

І можна привітати Тимчика, Попова і Супрягу з викликом до збірної України. Все логічно. А у Зорі у Тичика таких шансів не було. Ось чому варто було перейти в Динамо. Дивно, що Цитаішвілі і Белєца виклик не отримали.

Кто-то сказав...

Нападающий Риеки. 3 комплекта формы. Камара.

Стас сказав...

Если правда про этих двух игроков,то...Что я могу сказать,типичные наши покупки последнего времени!Помогут ли они?Это врят ли!(((

Кто-то сказав...

Думаю, не всё это правда ;)

Стас сказав...

Кто-то ,увидеть,значит поверить!Нужны сильные трансферы.Без них я думаю Луческу не то,что нам не помощник,он попросту сам в отставку подаст спасая свою репутацию.

ViAn сказав...

Як показав трансфер Костевича, що жоден інсайдер про це і близько не знав. Ось головна відповідь всім нам. Тому об'єктивно єдина достовірна інформація - 3 комплекти форми на сезон.

Leonidas B сказав...

Хорошие трансфсферы нелегко выцыганить, нужно время, а Динамо играть отборочные к ЛЧ, с усилением будем или те что в наличии будут добывать путёвку.

ViAn сказав...

Треба зрозуміти прості речі. Інсайдери нічого не знають. І все те, що нам розповідають - треба фільтрувати. Динамо тільки за сьогодні купило гравців з Шотландії, Хорватії, Румунії, з нашого чемпіонату у Десни, Ворскли. А раніше і турка з Німеччини, і величезну кількість бразильців. Вже більше 15 гравців нам озвучили. Реально може 2-3 гравця дійсно входять до сфери інтересів з цього списку. І не фактю, що взагалі був до них офіційний інтерес.

Стас сказав...

ViAn ,судя по тому количеству мусора что купило ДК большинство готово верить в такие агентские вбросы! Хотелось игроков качественнее в итоге видеть в ДК.

ViAn сказав...

Стас, поки з всіх імен якісних не так багато. 2 бразильці з тих 4 дійсно перспективні. Маркао і Моро. По суті є достатньо хороші імена. Тому далеко не всі - сміття.

SWIFT сказав...

Как вариант, что и клуб через 'инсайдеров' намеренно сливает инфу с 'левыми пассажирами', чтобы в таком объеме информации скрыть переговоры с реальными кандидатами.

ViAn сказав...

SWIFT, я думаю, що це старовинний прийом по збільшенню трансферної вартості для досить середніх гравців від їх агентів. Динамо точно не буде цікавитись 25-ти річним форвардом, який перейшов 300 тисяч євро. Я про Рівалдіньо. Але там така історія, що може його хотіли за 200 тисяч купити, а в підсумку взяли за 300.

Leonidas B сказав...

ИМС уже плачется что денег в клубе нет, пишут про португальца, судя по нарезке весьма неплохо, пас есть, но 31 год плюс зарплата 2,5 млн, потянет ли ИМС. Гармащ тренеруется, это прибыло наверное новое старое усиление.

Стас сказав...

Leonidas B ,когда денег нет совсем то не берут Луческу в качестве главного тренера! Всё остальное трёп.Ничего не значащий трёп.

ViAn сказав...

Ми про це вже говорили. Ніхто не бере тренером Луческу без гарантій якісних трансферів. Я не кажу про 30-50 млн. Але 10-15 - нормально. Через хвилин 10 розміщу свій трансферний блог. Завершую.

SWIFT сказав...

Эвертон из Гремио - в Бенфику за 20 мульенов.