вівторок, 14 липня 2020 р.

Чому?

  І знову матч Динамо буде обслуговувати та ж сама бригада суддів. І знову Монзуль в полі, а Романов у кімнаті VAR. І знову нас чекаю надзвичайно важливий матч. Але і в інших матчах так само буде багато важливих подій. Олександрія і Десна, Ворскла і Маріуполь. Всі матчі на цій стадії важливі. Але Динамо судять лише 2 арбітри. Про що це говорить? Напевно в Україні банально немає інших суддів?



  А куди ділись Абдула, Мажаровський, Дердо, Козак, Бондаренко, Копієвський, Крівушкін, Пасхал? Ці арбітри не можуть судити Динамо? Чому? Не готові виконувати так якісно задачі партії?
  Чому Динамо судять лише 2 арбітри? Дивно. Це точно не є випадковим. І я не вірю, що інші судити не можуть. Просто комусь треба, що це були саме вони. Скандальність рішень. Відверті зашквари. Суддівство в один бік - відверто проти Динамо. З деталей, до головних рішень.
  Історія повторюється. Така мерзотність повинна робити гравців сильнішими. Треба здобувати результат попри все. І демонструвати  такий футбол, щоб ці люди не мали можливостей маніпулювати. Що я команді і бажаю 16 липня довести на полі.
  Дякую за увагу!

9 коментарів:

Leonidas B сказав...

ViAn слабых всегда бьют, элементарный закон улицы (джунглей пока нет), чем Динамо будет слабее тем больше его будут пинать. Это можно сказать ненависть идёт ещё с союзных времён, там как крути ни крути Динамо пользовалось правом первой ночи, как и в начале ЧУ, потом подросли и окрепли ставленники Ахметова, теперь другая пластинка.

ViAn сказав...

Леонід, просто це настільки легко побачити. Не приховують. В совкє все ж лише в окремих матчах назначали замовних суддів. Тому Динамо генетично повинно вміти із цим жити. І фраза Міхі, що був би і третій пенальті, якщо треба було б - дуже сумно. Звучить так, що в Динамо знають, що нічого зробити вже не зможуть. Що вже все вирішено.

Leonidas B сказав...

Динамо с победой, болельщиков не поздравляю, болельщики ждут от руководства клуба другого, для них это победа в лучшем как ложка мёда в бочку дёгтя. Вымученное второе место, а проблемы никуда не делись, они продолжают пребывать вместе с командой.

hunter сказав...

От руководства мы дождемся разве что новый контракт для Михайличенко

Parker сказав...

Привіт усім!
Усіх з перемогою.
З позитиву: Циганков витримав весь матч, правда, в чемпіонаті залишилася лише одна гра, плюс зробив дубль. Буяльський - два асиста. Набрали 3 очки та майже забезпечили собі друге місце. Шапаренко не виглядав погано. Бурда з'явився в основі. Бущан врятував.
З негативу: Бурда та Вербич ризикують не зіграти з "Колосом". Перемога хоча й заслужена, та от моменти потрібно реалізовувати. Особливо це стосується Русина. Назарій мав можливість двічі забити, не реалізував жодного з своїх шансів.
"Олександрія" відчепила "Десну", що в нашій ситуації позитив. Тепер нас може дістати лише "Зоря". Однак, наше завдання у останньому турі зводиться до того, аби не програти. Хоча, можливо, це може зіграти з "Динамо" злий жарт.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Да, навіть у Монзуль вчора було не так і багато можливостей щось намалювати. Хоча все ж у деталях знову дрібно допомагала. Чи можна назвати допомогою відсутність бажання вилучити Чеберко і Вернідуба? Можливо. Як і 8 номер, який в кінцівці за 30 секунд двома фолами заробив вилучення. Та то таке.
Насправді логічна перемоа за грою. Зоря знову показала, що відсутність лавки запасних на сьогодні - велика проблема. А рахунок повинен був бути суттєво більшим на користь Динамо. Та Русін і тут зажав, хоча все ж зіграв непогано. Тренерські рішення на диво сподобались. Все своєчасно зробили. Тепер треба зіграти із Колосом. І, побачимо, як буде в міжсезоння. Всіх з перемогою.

Стас сказав...

А зачем этой команде второе место? Или может кто-то думает что это...Этот набор игроков способен выйти в групповой этап ЛЧ? А можем ли мы не выйти из группы в ЛЕ? Да,совершенно свободно.

hunter сказав...

Я ещё не видел тренеров которые не руководят командой,а смотрят в телефон следя за результатом в другом матче - это просто ужас!!!!.Вот Зарю жаль- они заслуживали услышать гимнЛЧ хотя бы в квалификации

Parker сказав...

Привіт усім!
Ганебна гра з прогнозованим ганебним результатом. Особливо це помітно, у порівнянні з грою проти "Зорі" кілька днів тому.
Слова Михайличенка про додатковий вихідний у "Колоса" - це вже за межею совісті та здорового глузду.
Єдине, з чим можна погодитись зі слів головного тренера, так з тим, що в команді багато статистів. Тільки от потрібно нагадати Олексію Олександровичу, що команда - це не лише гравці.
Не можу поки визначитись, чи потрібна "Динамо" участь у кваліфікації ЛЧ? Єдине, що не дає можливості дати негативну відповідь на це питання - достатньо значні, судячи з останніх подій, фінансові проблеми "Зорі". Майбутнє цієї команди вбачається досить незрозумілим.

З повагою, Parker.