четвер, 23 липня 2020 р.

Не думав, що доживу до цього дня...

  Що ж, це все таки правда. У мене не вистачає слів, щоб це коментувати. Жахливий день.

20 коментарів:

IllyaGIP сказав...

Сумно точно не буде))) я теж не міг повірити коли мені про це вчора сказали. І я відразу вам написав. Ну рішення не в стилі нашого президента. Іноземець))) не динамівське сердець)))

ViAn сказав...

IllyaGIP, я може повторюсь. Це не рішеня ІМСа. Його поставили перед фактом.

Стас сказав...

ViAn ,я думаю что тебе нужно успокоиться.Мы ведь как болелы не решаем ничего.А вот что ждём по составу сегодняшнее ДК ты бы вполне мог проанализировать и вывести свои мысли на манитор.Спокойно и без нервов.И это было бы правильно.Ибо ты сам здесь написал о том,что команду будешь поддерживать в любой ситуации,или мне изменяет моя память?)))

Leonidas B сказав...

Вчера этот сюр прочитал у Ольшанецкого в фейсбуке, в терриконе кто-то ссылку выложил, ну а остальные эмоции в коменте прощлого блога.

ViAn сказав...

Стас, я безумовно буду підтримувати Динамо. Просто хочеться знати ті реалії, в яких зараз ми знаходимось. Я, між іншим, вже заспокоївся. І думаю конструктивно. Хочеться дізнатись які будуть зміни. Хто буде у тренерському штабі. Хто генеральним директором, хто спортдіром. Як зміниться трансферний підрозділ. І хто це все фінансує. Мірча б не прийшов, якби не знав про фінансування. Він же знає, що із цим складом далеко не поїдеш. Тому значить є гарантії. Ось це все цікаво. Та поспішати не варто. Треба послухати. Між іншим, в першому сезоні в Зениті він залишився без Вітселя, Халка, Гарая і Ансалді. Елітних легіонерів. На їх місце по суті взяли Івановича, Мака, Ернані і Жуліано. Не було багато бразильців придбано, лише 2. Але у Зеніта тоді склад був доволі солідним навіть без 4 втрат. Тому цікаві структурні зміни, які будуть зараз в Динамо. Це мене цікавить більше ніж трансфери.

ViAn сказав...

Да, Леонід, Ольшанецький ще вчора про це розказав. Нам доведеться із цим жити. Я впевнений, що це рішення не ІМСа. І що фінансувати буде інвестор. Хто саме? Мені важко сказати. Сподіваюсь, що з часом дізнаємось.

San73 сказав...

Не ИМСа решение? Тогда кого?

Стас сказав...

ViAn,структурные изменения и трансферы? Думаю одно тянет другое.Мне извесно что Мирча Михайлович никогда не придёт в клуб который не сможет удовлетворить его хотелки.А значит изменения будут.И посмотреть на них будет весьма интересно.Я одного только понять не могу на Реброва и игроков под него денег нет,а на Мирчу...Думаю раз инвестор готов к вливанию немалых средств в команду ДК тебе уже по гамбургскому счёт стоит написать свои варианты и кандидатуры! Что-то мне подсказывает что людей типа Соля и Родригеса мы в этом твоём списке уже совсем не увидим.

Leonidas B сказав...

ViAn, тут проще простого, так как Динамо акционерный клуб и доля полная не была скорее всего у братьев, думаю со стороны Медведчука произошла экспансия, в каком виде это было нам конечно не расскажут, акционеры Динамо кроме братьев отдали свои акции скажем так некой третьей стороне, но явно с капиталом страны агрессора, присутствует ли здесь Ахметов проявится позднее.

Леший сказав...

Всем привет) того динамо больше нет и не будет даже на уровне мировоззрения- это надо принять. Медведчук владелец, Деньги его полностью, говорят про трансферы на общую сумму до 30 млн. Ребров отказался узнав про изменения среди владельцев клуба. Одно в плюс- говорят, что братья больше не руководят от слова совсем.... поживем-увидим

ViAn сказав...

Леший, а звідки інфа? Тобто ІМС просто буде президентом на папері? Не думаю. Якась частина точно залишилась. А те, що Медведчук - найбільш вирогідна реальність. 30 млн - 3-4 непоганих гравця.

ViAn сказав...

Стас, поки треба почекати більше інформації. По тренерському штабу, по іншим змінам. Впевнений, що сьогодні-завтра буде багато інформації. Тільки після цього можна говорити про зміни у складі.

Леший сказав...

Когда не смотрю футбол- лечу людей)) один из пациентов связан с Медведчуком, общаемся уже много лет...

Леший сказав...

Джерела в Національній поліції повідомляють, що головною вимогою полтавського терориста було призначити Мірчу Луческу головним тренером київського «Динамо».

Шутка

ViAn сказав...

Леший, спасибо за інфу. Так і вималювали загальну картину ситуації. Але всеодно не зрозуміло чому ж Медведчук вибрав Луческу... У світі так багато тренерів, які готові прийти на зп у 3 млн євро і з трансферним бюджетом у 30 млн. Тренерів і молодше, і цікавіше, ніж Луческу. Медведчук все це зробив навмисно, подарунок ультрас. Але вони вже почали протести.

Леший сказав...

Не знаю Медведчука лично, но даже его знакомый живет в своём мире, там все по другому. Самое интересное - кто будет отчитываться перед Медведчуком? Это многое объяснит

Леший сказав...

Джерела в Національній поліції повідомляють, що головною вимогою полтавського терориста було призначити Мірчу Луческу головним тренером київського «Динамо».

Parker сказав...

Привіт усім!
Не скажу, що сьогодні найприємніший день мого життя.
Кандидатура Луческу викликає достатньо питань, адже останні його місця роботи не були аж надто успішними.
Щодо змін серед власників ДК: також схиляюсь до думки, що це Медведчук. Рінат не має необхідності фінансувати ще йодин великий проект. А от для Медведчука "Динамо" може стати досить дієвим інструментом у політичній боротьбі, бо клуб є втіленням українства у футболі. І подібним чином можна впливати на проукраїнську частину виборців. Тим більше, що подібний трюк вже ззастосовувався тільки не з ОПЗЖ, а з СДПУ(о), де Медведчук та Григорій Суркіс входили у першу п'ятірку партійного списку, відповідно, під третім та п'ятим номерами.

З повагою, Parker.

Леший сказав...

Скорее всего братья отдали свою долю в клубе взамен чего-то- долга перед ним, например. Плюс их фин положение ухудшается от года к году и банально денег на клуб не стало. Но если Медведчук оставит ИМС у руля как управляющего, то не такой Медведчук умный, продуманный и коварный, как о нем говорят)))) Больше всего меня во всей этой истории радует решение Реброва- хоть у кого то кроме сердца, есть мозг и яйца...

hunter сказав...

Суркису осталось ещё срну добавить в тр.штаб и можно закрывать эту лавочку,стадион шахта уже подмяла под себя