пʼятниця, 24 липня 2020 р.

Спроби конструктивізма.


Вже пройшла доба з моменту призначення Мірчі Луческу. У багатьох людей емоції поступово стабілізуються. Починається в голові вибудовуватись конструктивізм. Нормальне явище для емоційних людей. А вболівальники – люди саме такі. Тим більше Динамо. Бо настраждались за останні роки достатньо. Період надії з’являється саме в такі часи. Коли знімають одного тренера і призначають іншого. В цей час кожен має можливість включити фантазію і вигадати собі щось цікавеньке. Зрозуміло, що у випадку із Динамо включаються дуже багато різних факторів. Наприклад, більшість втомилась від Динамівських сердець. Хоча для Реброва дійсно робиться виключення. Бо у нього є результати. Та всі ми розуміємо і інше, що тренера рівня Аллегрі запросити в Динамо на сьогодні дуже важко. Бюджет. Тому і варіанти обирались скромні. По запитам. Хоча тренер в умовному Віллем 2 отримує 15 тисяч євро на місяць. І для тренерського цеху це доволі непогані гроші. Зрозуміло, що навіть сьогоднішнє Динамо при ІМС спроможне платити 50 тисяч на місяць. Тому і обираєш тренера від цієї планки. Бо не думаю, що Ребров отримує більше у Ференцвароші.



Але історія доводить вчергове, що закони логіки не діють. Клуб виявився спроможним запросити тренера із зп 250 тисяч євро на місяць. Для прикладу Фавр у Дортмунді заробляє 6 млн на рік. Один із найдорожчих тренерів у країні агресорі Юрій Палич, вже вільний, заробляв 2 млн на рік. Більше заробляє лише Семак, теж 3, як і у нового тренера Динамо. Для прикладу Каштру у шахті заробляє 2,5 млн на рік. Тобто Динамо на сьогодні має тренера із найбільшим окладом. Рахувати чужі гроші – погано. Але якщо навіть Спірідон буде отримувати 500 тисяч на рік – величезні гроші. Це помічник. Про що це говорить? У Динамо з’явились гроші, амбіції?
Ми вже обговорили історію походження грошей. Тому прізвищ я називати не стану. Але дійсно оця крилата фраза «Откуда деньги, Зин?». Вона напрошується. Але треба сказати так, що гроші з’явились. І, безумовно, коли ти запрошуєш такого дорогого тренера, то треба відповідно будувати і команду. Немає сенсу купувати Феррарі, якщо будеш їздити в селі ґрунтовими дорогами з ямами. Треба мати належну інфраструктуру. Прокласти дорогу і їздити у задоволення. Тому легко передбачити, що під такого тренера повинні бути зміни у складі. Впевнений, що півзахист Динамо тренерський штаб абсолютно не влаштує. Ми ж знаємо всі стиль Луческу. Він побудований на тотальному контролі м’яча, на агресії, на високій індивідуальній майстерності, яка вписується у командний малюнок плетіння узорів. Із Сидорчуком, Шепелєвим і Буяльским узорів не намалюєш. Тому вочевидь, що потрібно повністю перезавантажувати середню ось. І це розуміє Луческу. Бо він знає, що без гравців належного рівня не побудувати конкурентну команду.
За добу так багато запитань залишились без відповіді. Які будуть зміни у менеджменті клубу? Мірчу все влаштовує? Чи буде інший спортивний директор? Як буде виглядати відділ селекції? Ми знаємо лише про те, що буде нова команда аналітиків. І ще відомі 2 прізвища із тренерського штабу. Чи залишиться Віталій Кулеба тренером по фізичній підготовці? Яким буде штаб? Раніше в ньому було багато португальців. Яка робота вже розпочалась? Хто на вихід, хто прийде? Часу не так і багато. Тому робота повинна активізуватись. І до виходу команди з відпочинку бажано вже побачити новачків у складі. Хоча, я розумію наскільки це важко.
Дійсно є така теорія, що Луческу прийшов навмисно, щоб Динамо таки залишилось без зони ЛЧ. Теоретично це лягає органічно в теорію змов. Та от історія говорить абсолютно про інше. Вся ігрова кар’єра Мірчі пов’язана із Динамо Бухарест. Тут він робив свої перші тренерські кроки, будучи граючим тренером. І перші чемпіонські титули здобуті тренером саме із цією командою. Потім італійський період кар’єри і повернення в Румунію. Однак не в Динамо, в стан принципового суперника. До Рапіда. З яким знову таки здобуте чемпіонство, кубки.
А турецький етап кар’єри? Прийти в Галатасарай, виграти із командою Суперкубок УЄФА, чемпіонство і перейти до принципового суперника, до Бешикташа. І також виграти з ними золото чемпіонату. Цікаво як почувались фани Галатасарая, коли їх тренер перейшов до стану головного суперника? Чи багато було радіючих у стані Бешика, коли до них прийшов тренер з команди ворога? Складна історія. Складна людина. Напевно завжди потрібні виклики?! Тому я б не казав, що для Луческу прихід в Динамо з моральної точки зору є чимось ортодоксальним. Він так робив і раніше.
Дякую за увагу!

96 коментарів:

Кто-то сказав...

3м. Не в год. А за весь период действия контракта (включая боеюнусы). Так что 250/месяц не получается.

ViAn сказав...

Ні, є підтвердження. 3 млн на рік. Плюс 500 тисяч Спирідону на рік. А також по 500 тисяч бонусів за вихід у групову стадію ЛЧ, за вихід в плей-офф, за золоті нагороди.

Leonidas B сказав...

Спасибо ViAn, пока всё во мраке касаемо состава команды, Луческу в команде объявится только 30 июля после своего юбилея, со слов ИМСа с ультрас, он сам пригласил Луческу в команду, мы можем конечно много чего базируясь на эти слова предположить, но всё покажет подготовка к новому сезону, кто будет лишним, кого будут сватать и т.е. какие вообще намерения на дальнейшее функционирование команды, ищет ли вообще кто-то новых игроков под модель Луческу.

ViAn сказав...

Леонід, а ще він сказав, що у нього закінчились гроші, що він фінансував команду з останніх можливостей. Це дуже важлива деталь. Вона підтверджує те, що Луческу запрошений під проект. Трансфери будуть. Молодь - чудово. Але Луческу ж людина розумна. Тому він перед підписанням ставив умови. Він досконало знає Динамо і його слабкі місця. А місць достатньо. Нас чекає дуже цікава трансферна компанія.

Стас сказав...

Я вполне допускаю покупку нового центра поля и даже опорничка.Одного центрального защя и одного центр форвардра.

ViAn сказав...

Стас, я думаю, що можуть бути придбані 2 гравці в центр поля. Безумовно Лєднєв в принципі під схему підходить, як і Дуелунд. Можна Циганкова в центр перевести. Але 2 гравці в центр поля проглядаються. Один центральний захисник також може бути. А може награватись Сирота. Все ж у нього перший пас достатньо високого рівня. Я думаю, що буде придбаний вінгер на лівий фланг. Соль і Каргбо вписуються в схему Луческу. Русін, безумовно, не вписується. Тобто трансфери буде 2-3 максимум. Але точно буде 2 гравці в центр півзахисту.

IllyaGIP сказав...

Також думаю, що буде два-три трансфери. Цікаво скільки буде на вихід. Кого розкриють по новому? Що буде у самому клубі.? Суркіс сказав шо прийде наукова група, бо наша застаріла давно. Чому ж її ніхто не оновлював і тд. Стільки запитань, звісно що все дізнаємось з початком зборів і підчас них, а зараз буде тиша. Цікаво скільки цей проект займе сезонів

Леший сказав...

Судя по истерике крот-тв без указания фамилии Медведчука- трогать его, в отличие от братьев, реально воздерживаются, что хорошо. Пусть хоть какой то баланс, а не суркисовское подлизывание ахметову

Стас сказав...

Я вот смотрю некоторые челы(думаю небесплатно) успокаивают фанов на счёт того что Луч будет развивать свою динамовскую молодёжь и что по сути обойдётся без крупных трансферов...Такую лапшу только за деньги можнось народу внушать.Если Луч,то значит очень недешёвые трансферы.И дурные пускай и дешёвые трансферы отходят в небытиё!Обращаюсь к болелам ДК,начинайте думать и анализируйте то,что видите годами!Пускай вы и не спецы,но на таком низовом уровне разбираться в том что происходит и будет происходить вполне в ваших мозговых возможностях!
Меня только одно весьма беспокоит,а зачем было с Ребровым прощаться и не давать ему нужных трансферов как на вход, так и на выход,если сейчас придётся это же делать только с пекучей приправой под названием Луческу?! Зачем было надо всё разваливать Ребровым отстроенное, чтобы потом снова приглашать Реброва на эти развалины и получить,что естественно, отрицательный ответ?

Виталий сказав...

Доброго всем дня! В продолжении темы "мыслительных процессов" от Стаса. Сколько Луческу понадобилось времени, чтобы получить результат в ШД? Как долго он будет тренером ДК, учитывая, что теплой ванны, как в ШД унего не будет? Если ему не хватит сил и времени для получения результатов, в виде достойной игры команды и функционирования клуба в целом, кто прийдёт на эту руину?

ViAn сказав...

Безумовно Луческу буде гнути свою лінію. Однак, в Динамо наразі ситуація не така, як була в шахті. Тут є молодь, яку награвати не треба. І це молодь достатньо високого рівня. Я про Миколенко, Циганкова, Попова, Цитаішвілі, Дуелунда, Шепелєва, Тимчика і Лєднєва. Хороша базисна основа. Плюс є Вербіч, Каргбо і Соль. Це те ж матеріал, з яким можна працювати. Хто дивився матч ю-19 сьогодні, то там сказали, що Мірча дивиться цей матч. Він знає, що насправді молодь у Динамо, та що в першій команді, якісна і можна з нею працювати. Чи буде надалі давати шанси іншим - дійсно питання. Особисто я окрім Нещерета, Забарного, Сироти і Надольского не бачу там людей під схему Мірчі. Може ще Шулянський. Та Мірча знає, що награвання молоді і результат - абсолютно не пов'язані речі. Тому награвавти нових гравців він скоріше за все не буде. А от під свою схему легіонерів купить. І це дійсно будуть дорогі гравці. Відносно дорогі, ясна справа. Але гравці за 10-15 млн - все ж рівень ЛЧ. Не топ, але і не аби що. Просто тут питання інше. Будуть купаватись готові гравців у віці 22-24 роки чи так, як він робив у шахті, коли брав Ферну, Жадсона, Косту, Вілліана, Адріано, Тейшейру і інших у віці 18-20 років. А от Матузалема взяв у 23 роки, той одразу і заграв. І як заграв. Був кращим у тій команді. Тому скоріше за все гравці будуть молоді, але не 18-20 років. Трохи старші, одразу готові грати, а не на виріст. Це про це літо.

ViAn сказав...

Леший, не дивлюсь ці канали. Вони всі самі в шоці від рішення Луческу. Це легко побачити. І прекрасно розуміють, що Динамо буде інвестувати, раз взяло таку дорогу команду тренерів.

ViAn сказав...

Доречи, як вам новина, що Слава Шевчук увійде в команду тренерів Луческу? Дуже цікава новина.

IllyaGIP сказав...

Новина цікава, але слабо віриться. Більше вірю у Гусева

ViAn сказав...

А хто про Гусєва пише? Інсайдери? А про Шевчука сказав його дружбан, який із ним кожного дня на зв'язку. І інфу має з першоджерела.

IllyaGIP сказав...

Ааааа, точно. Це ж Левченко написав. Може й правда. Це такий цікавий поворот буде.

Стас сказав...

Пишут,что ДК возвращает Супрягу и Булецу...Оно то так,но...Могут и под стиль Луча попросту подпасть? Могут.А пока что мы скажем честно и расплывчато,Луч хочет посмотреть на всех игроков ДК имеющихся в наличии клуба! Если где-то проклюнется то...Я буду очень рад этому.Пускай Луческу сделает что-нибудь для украинского футбола!Нет,не на клубном уровне,а на уровне сборной,раз нас уже поставили перед фактом его наличия в родном клубе.

Leonidas B сказав...

Что сделано, то сделано. Динамо сейчас в полной яме, можно и по народному выразиться, команда психологически разобрана, игроки сломлены. И в нынешних условиях приход Луче может оказаться тем что приход Лобановского в Динамо в девяностых. Надеюсь у Луческу есть желание ещё что-то доказать в этой жизни, а у футболистов Динамо желание наконец-то прервать чёрную полосу. Как ни крути Луческу по мастерству, по опыту даст фору всем тренерам из украинской чемпионата, его квалификация не вызывает сомнений, и если он в Динамо пришёл не отбывать номер то должен быть результат, он должен поднять футболистов на новый уровень. А как это получится, будем смотреть.

ViAn сказав...

Стас, безумовно Булєца і Супряга куди більше підходять під його футбол. Він завжди дивився всіх на зборах. І підгтовка у нього завжди була не через великі фізичні навантаження, а саме через дуже багато товариських матчів. Тому і буде цікава ситуація відсіву. Як по мені, то Супряга взагалі за рік подорослішав. І Булєца додав. Та чи тягнуть вони на основу Динамо зараз із задачами вихода в ЛЧ? На ротацію можливо.

Стас сказав...

ViAn,ты понимаешь...Тут такое дело...Тянут ли они на основу ДК имени Луческу?! Понятно что Луч любит скорость и технику,но...Тут вопросов много и по деньгам,а точнее в их сумме,и как быстро нужен результат и какой на самом деле результат нужен? Одно понятно кровь из носу нужна ЛЧ! Нет,понятно что деньги и всё такое,но что дальше?

Стас сказав...

И ещё...Господи прости меня грешного...!А может быть всё совсем просто и подписание Луческу это только повод усилить интерес к нашему чемпионату? Гм...Вот со всеми вытекающими от сюда последствиями.

ViAn сказав...

Стас, от коли прийде перший трансфер, тоді ми зрозуміємо глибину тієї кишені, яка запросила Луческу. Наміри цієї людини. Якщо це буде черговий вільний агент чи гравець з чемпіонату Польщі за 2 млн, то все буде зрозумілим. Якщо це буде гравець з Бразилії за 15 млн євро, то хай він буде хоч з Гондураса чи Белізу. Головне - рівень гравця. Бо тренер говорить, що є амбіції. Заради розкрутки чемпіонату? Теж непогано. Якщо канал Динамо на ютубі виросте вдвічи - чудово. Але я думаю, що рейтинг роблять гравці. Взяти китайця якісного, буде Китай наш чемпіонат дивитись. Тому що зліпить Будулай, побачимо 29 серпня. А до того буде період надії на сильні трансфери, на розчистку складу, менеджменту.

ViAn сказав...

Цікаво, що штаб Луческу намагається сформувати. І вже відомо, що Шевчук відмовився. Молодець. Але відмовився і тренер з фізичної підготовки Ніколіні. Я так розумію, що він більш 20 років входив у тренерський штаб. І відмовився саме через те, що це Динамо. Тому дійсно цікаво побачити тренерський штаб.

Леший сказав...

То что ближайшие три -четыре дня будут очень сильными по новостя это понятно. Первоначальный план немного развалился- брали Луческу плюс конкретный штаб плюс конкретный план по новичкам (позиция и минимум 3 кандидата). На сегодня- в штабе по плану только Спиридон, все остальные (75%) отказались, 25% думают- дедлайн завтра, но это уже 2 перенос срока. С кандидатами при ближайшем рассмотрение тоже казус- 60% списка недоступны. Завтра у кого то будет тяжелый день... прессуха 30 числа станет индикатором будет ли румын или нет- такие истории рассказывают те же кто говорил о румыне за 3 дня до официоза

ViAn сказав...

Леший, а хто шукає зараз гравців? Селекційна група Луческу? Чи Динамівська селекція? Новини вже потроху розкручуються. Найважча позиція - тренер з фізичної підготовки. Це повинна бути своя людина і якщо Ніколіні відмовився, то Мірче буде дійсно важкувато знайти альтернативу. Все ж я не думаю, що буде дан задній хід. Контракт підписаний. І, як виявляється, селекційна робота активно ведеться. Те, що якісь гравці недоступні - нормальне явище. Але вже перша інфа пішла. Лівий-центральний захисник Галатасараю. Бразилець Маркао. Гравець із першим пасом і хорошею швидкістю прийняття рішень. І ціна буде 7-8 млн. Не менше. А чому завтра буде важкий день? Мірча повертається в Київ. До нього будуть притнезії? Чи у нього будуть притензії до ІМСа?

Стас сказав...

Я конечно не специалист,более того за турецким первенством не слежу и ещё скажу страшную новость,хоть и нельзя сказать что-то по нарезка...В общем посмотрел я видео с этим челом...Можете кидать в меня тапочки,по технике игры я начинаю подозревать что Луч ищет второго Ракицкого.

Леший сказав...

Насколько я понимаю-Деньги выделялись под пакетное решение- а когда из него реально процентов 40, максимум 50- то есть вопросы. Братья обещали что все будет ок и обосрались на старте, а люди от Медведчука не стали скрывать расклад- завтра М встречается с братьями. Хуже всего ситуация с тренерским штабом- надеются уговорить Гусева, но он против...

Леший сказав...

Если все развернётся- это будет смешно, звучал термин «подстава». А контракт с Л подписал имс, как Представитель клуба)))

Леший сказав...

Пациент будет у меня до среды включительно и ему скучно)) будут новости расскажу)))

Стас сказав...

Как бы нам нового главного тренера искать не пришлось!Я конечно изначально был против Луча,но чтобы такой бардак в клубе ДК был,это...
Это даже намного хуже чем я думал.Или может часть колифтива уже Мирчу плавить начала?

Леший сказав...

Бардак плюс неприятие Луча бывшими динамовцами на всех уровнях

ViAn сказав...

Знаєте, я подивився відео в'ю Вацка із Луческу. Місяців 10 тому записувалось. Ніколи б не дивився. Але тут з'явився інтерес. Він там стільки цікавого розповідає. Про Зеніт, про бразильців. І про свою філософію і систему побудови команди. Виходячи з цього, я зрозумів, що він буде в Динамо робити ставку на власних вихованців клубу. Чому в шахту купувались бразильці? Бо на той момент школа не працювала. Не давала гравців належного рівня. А от у Динамо, і він це сказав ще рік тому, школа дає дуже якісну молодь. Просто її немає кому довести до потрібного рівня. Цікаве в'ю, подивіться, якщо не бачили.
Ми ж не можемо вплинути. Не думаю, що М так візьме і все зверне. Ситуація сама по собі складна. Зрозуміло, що Будулая ніхто не буде із обіймами в Динамо зустрічати. І що система чинитиме супротив. Але винних виявлять і на їх місце поставлять інших. З цим все просто. Я думаю, що Гусєв увійде в цей штаб. Із боллю, але увійде.

Кто-то сказав...

Щ интересный фильм «феномен Луческу». После просмотра фильма и Вацка, мое мнение поменялось диаметрально про Луческу. Он сам говорит что все его эти выражения это простой трёп и способ давления на соперника. После сегодняшнего интервью Палкина, я ещё больше хоч чтоб у Мирчи в Динамо все вышло. И тренер он системный. И очень много фактов есть которых уверен, многие не знают. Например то, что именно Мирча открыл Пирло и его воспитал. Как оказалось.

Leonidas B сказав...

Пишут что Луче подал в отставку, ждём официоза, или всё же брехня?

IllyaGIP сказав...

Якшо відставка, то це повний винос мозку. Що далі робити будуть?

Стас сказав...

Ну,всё к этому шло.В клубе ДК попросту полный бардак!

Стас сказав...

Ещё нужны кому-то обьяснения почему не подписывают главного тренера иностранца?! В клубе нужно начать заниматься чистками. Причём начинать нужно не с игроков!

ViAn сказав...

Леший вчора анонсував цю ситуацію. Чекаємо більш офіційної інформації. Але в нашій історії дивуватись не доводиться. Якщо це правда, то тут або припиняться інвестиції і ІМС знову сам буде тягнути Динамо, або просто інвестор візьметься за іншу версію, з іншим тренером. І ми тут всі будемо раді Максимову і Каліткє, бо не Луч)) Ось такі вони справи)) Треш кожного дня трешовішає))

Леший сказав...

Румын все, братья посланы в жопу М , при чем через людей, а не лично, что очень обидно в из круге, денег на трансферы не будет. Пора звать Михайличенко обратно- ржу))))

Стас сказав...

ViAn ,вот потому то и нет перемен в клубе! И долго не будет.Система сожрала Мирчу не дав ему даже поработать.Я был против Мирчи с самого начала о чём здесь писал прямо,но,ИМС,если вы умеете слущать,гоните эти динамовские сердца как можно далее,они 20 лет как тормозят развитие клуба.Гоните из управления и из тренерской скамейки.

ViAn сказав...

Стас, ти ж сам розумієш, що є багато тренерів іноземців. І серед них є лише 2 категорії тренерів, яких не сприйме більшість фанів. Луческу - ціла категорія. Навіть Фонсеку сприйняли б куди спокійніше. Тому давайте поекає офіційної інформації. Чи прилетів літак з Румунії в Київ сьогодні? Є якась сесна в повітрі з Бухаресту в Київ летить зараз.

Стас сказав...

Какой позор!Да кто после этого из иностранных спецов захочет иметь с руководством ДК дело?! Господи,какой позор!(((

Леший сказав...

Интересно, насколько хватит денег у братьев? как то сильно резко все происходит, и совсем непродуманно. Угробить клуб на уровне финансов это реально последний гвоздь в гроб(((

Леший сказав...

Румын требует компенсацию))))))) за разрыв договора))) ушёл плакать)))))

ViAn сказав...

Ну, а ІМС скзав в прямому ефірі, що Луческу залишається тренером Динамо. Тому інтрига загострюється. Може Динамо вчиться заробяти таким чином)) І сміх, і гріх...

Стас сказав...

ViAn ,если Леший прав то Луч попросил у ИМС лишь то,что,видимо,тот пообещал.Как трансферы так и наверное создание тренерского штаба и всей команды вокруг него.И я допускаю что ультрас ДК мог подрядить никто иной как...Нет,наверняка я этого не знаю,но вполне могу предположить.

ViAn сказав...

Стас, ультрас ніхто не може купити. Це люди герої, там дуже багато воїнів. Їх протест - нормальна реакція. Я також висловив їм свою готовність підтримати протест фізичною присутністю на блокуваннях, на акціях. Бо я категорично проти Луческу в Динамо. А намагаюсь думати конструктивно, бо він поки тренер. Це реальність. Я за те, щоб взяли іншого тренера, з такою ж зарплатнею. Це точно буде топовий рівень. І можна вибрати людину, яка буде робити систему. Монтелла - дуже гарний фахівець. Його Фіорентина була надзвичайною. І він молодий, прогресивний, готовий будувати систему. Довіра, фінансова підтримка і буде дуже класна команда.

Стас сказав...

ViAn ,я разве про деньги сказал? Ну,можно попросту использовать в своих целях!Вполне возможно что и вслепую.

Oleksii сказав...

ВіАн, а я бачу ви все ще в рожевих окулярах! Монтела, а чому не Моур?) да ніхто топовий не біде в це болото, як і гравці хороші, лише ноунейми, але ви це мабуть ніколи не зрозумієте!
Побачите, трансферів хороших не буде! будуть гравці за 2-4 ляма, ніякого інвестора з грошима у команди немає і годі розповідати, що будулай отримує 3 ляма в рік, 3 це за весь період! 1 в рік!! Фантазії фантазіями, але є реальність!

Стас сказав...

Oleksii ,если так,то я не понимаю зачем было вообще подписывать Луча?!Наверняка румын перед подписанием обговорил серию трансферов в клуб.А иначе он бы не подписал никакого контракта.

Leonidas B сказав...

Вот что значит ручное управление клубом, это всё приводит к бардаку и хаосу, способствует развалу. Никто не может внятно и чётко прояснить ситуацию. Виновник один, ну может быть на пару, развели богадельню, и кучу приживалок и теперь камни с неба, куча абсурдных решений и ситуаций получите и распищитесь.

IllyaGIP сказав...

Вже і Спірідон дав інтерв’ю

ViAn сказав...

Стас, та ну ні. Я ж вже казав. Моя думка, що навпаки Луческу призначили в тому числі і як провакацію. Типово для М і його кума. Все дуже зручно.

ViAn сказав...

Олексію, ви маєте право на свободу думки і слова. Але закривати рти іншим не смійте. Кожен з нас має право бути собою. Подобається вам чи ні. Не думаю, що ви маєте доступ до реальної інсайдерської інформації. Тому якщо тут вам не подобається спілкування, не подобається тематика, риторика, зміст... Так ви вільна людина. Навпаки, тут багато інсайду. Бо заходять люди з клубу іноді, пишуть цікаву інформацію. Так вже не перший рік. В інших місцях ви такого не прочитаєте. Доречи, мені Андронов сказав, що Ребров не захотів ставати тренером Динамо не через інвестора. Він відчуває себе зобов'язаним перед президентом Ференцвароша. І хоче допрацювати контракт. Зараз, після призначення Будулая, вже жалкує, що відмовися. Це я вам так, інсайд із перших вуст. Бо Андронов декілька днів тому мав 2 години бесіди із Станіславовичем.
І ще інші, знову таки інсайдери, впевнені, що гроші не М, а Ріната. Тому може це їх договорняк, Ріната і М.

ViAn сказав...

Леонід, в тому то й суть, що бардак у клубі. Відсутність менеджменту якісного. І, безумовно, богодєльня. Все треба рубати і перебудовувати. Єдине світле місце - канал ютуб.

ViAn сказав...

IllyaGIP, так цікаве в'ю. Але я впевнений, що у нього є домовленність із Луческу. А контракти із помічниками будуть підписувати 29-30 липня. І те, що він так по Палкіну пройшовся... цікаво. Додаткова мотивація у них залишитись після слів Палкіна, що Мірча залишився на місці, а шахта пішла вгору. І це про творця цієї шахти таке сказати... Давно у нас так цікаво не було))

IllyaGIP сказав...

Так, про Палкіна він гарно відізвався. Ну ми ж розуміємо, що вони спецом гноять Луческу. А на справді напевно зрозуміли, що він задано о у клубі всього контролює. Ну мені так здається.
Скажіть, а який смисл ахмєту вінансувати Динамо. Чи я щось не так зрозумів?

Леший сказав...

Братья уговаривают М отыграть обратно- иначе им придётся платить компенсацию цыгану, так как денег на трансферы и контракт тренера-цыгана у них сейчас нет.И Гусев отказал ещё раз. Если румын завтра всё-таки прилетит, значит или М уговорили, или братья продали что-то ненужное)))на 30-35 млн))) тому же М))) сдаётся мне, что это все делается М-ком ради чего-то ценного, что есть у братьев))) хорошо если ради клуба как объекта собственности, но думаю, что это какое-то Облэнерго ...

ViAn сказав...

IllyaGIP, ну тут тема така. Це ж не моя ідея. Ідеологія відмиву лівих грошей Ріната за рахунок трансферів. Луч - своя людина. Суркіс свій... шито крито... Але це не моя ідея. Я в таке не вірю. Хоча, все може бути.

ViAn сказав...

Леший, це достатньо складно. Тематика їх стосунків давня. Там багато всього. Вони теж М допомагали багато свого часу. І земельку підгоняли. В Закарпатті ділянка де маєток - земелька під базу Динамо. В Києві так само у нього будинок на такій земельці. І в Криму теж земельку на базу Динамо М, із допомогою ГМС, отримав. А це десятки гектарів. На той момент - було недосяжним. Зараз таке отримати трохи простіше стало. Впевнений, що у М є мотивація підняти Динамо. Бо він ярий вболівальник. Хоча як людина...

Кто-то сказав...

Все там нормально.

Leonidas B сказав...

Настало время ох_______х историй!)))))) Сейчас запасаемся попкорном и смотрим чем это всё закончится.

ViAn сказав...

Що можна сказати? Raytheon 390 Premier щойно увійшов через Молодову у повітряний простір України.

IllyaGIP сказав...

Чим далі тим більше мені це схоже на постанову для вболівальників, щоб таким чином донести до всіх меседж. Типу Луческу прийшов будувати нове Динамо і кувати нові перемоги, не заради грошей і тд. Переписку таку ввічливу опублікували))))

ViAn сказав...

Куди цікавіше інше. За Маркао Динамо запропонувало 8 млн євро. І це стартова ціна. У підсумку на 9-10 зійдуться. І це за захисника.

Стас сказав...

ViAn ,9-10 за центрального защя аля Ракицкий? Узнаю Луча!))) А теперь давай ка мы сравним за сколько мы купили уже готового центр форварда Соля!И где сейчас Соль?Почему он не играет?! Если будет таки Луч,то я жду в первое трансферное окошечко 3 примерно таких покупки.А центр форвард даже подороже.Тогда помаленечку начнёт прорисовываться то что хочет увидеть Луч в ДК. Из плохово эти покупки будут для кармана очень больны! Из хорошего скорее всего эти покупки будут и в дальнейшем ликвидны.Это тебе не картошку в куче говна искать.Кое-кто писал о покупках2-4 ляма...Правда? Я думаю что Луческу бы не подписывал с ИМС никакого контракта!

ViAn сказав...

Стас, по форварду важко казати. Все ж є Супряга і Родрігес. Вони обидва підходять під стиль Мірчі. Родрігес так взагалі. Він любить працювати із гравцями, у яких складний характер. Адріано, Брандао... такі ж самі негідники. Стосовно цінників, то цілком зрозуміло, що трансфер за 2-4 млн теоретично може бути. Якщо у гравця контракт через 6 місяців закінчується. Але і так зрозуміло, що Луч буде брати лише гравців за адекватні гроші під ЛЧ і боротьбу за золото. І думаю, що цього міжсезоння може бути побитий трансферний рекорд Динамо. Найдорожча покупка - був Мбокані, наскільки я знаю.

ViAn сказав...

І ще дуже радують новини по тренерському штабу. Без Спірідона, Ніколіні і інших товаришів із шахти. Непогані фахівці, з хорошою біографією поки там. Але головне питання - Олєжка. Буде він там чи ні..

Стас сказав...

ViAn ,как думаешь какие позиции хотел бы усилить Луч в ДК? И какая позиция трансферная может обойтись подороже нежели Мбо?
Я надеюсь что при Луче будут сведены к нулю непонятные и смешные трансферы.Это из некоторых плюсов, что может дать приход Мирчи в ДК.

ViAn сказав...

Стас, тут все можна передбачити. Дорожче будуть коштувати гравці в центр півзахисту. Зрозуміло, якщо не буде підтягнутий хтось, як вільний агент. Наприклад, один його давнішній улюблений гравець скоро стане вільним агентом. Як гравець для ротації він точно може бути підписаний. Але ж трансферна вартість буде нульовою. Та він точно органічніше впишеться в схеми, ніж Буяльский чи Андрієвський. Та точно якісний гравець центру поля буде коштувати більше 10, або в цьому районі. Я вивчаю ринок. Варіанти є завжди. Тому як тільки офіційно все завершеться, то я одразу напишу трансферний пост по гравцям центру півзахисту.

Стас сказав...

ViAn,если с Лучём официально всё склеится,то думаю что у тебя будет обширный и совсем не бедный материал для твоей писанины.Уверен что копнуть с Мирчей можно очень недурно. Другой вопрос что наши болелы ждут сиюминутного результата здесь и сейчас,а Луч врятли сможет так быстро обскакать Шахтёр который он сам годами отстраивал.

ViAn сказав...

Стас, я вже писав на цю тему, що якби були гроші, то варіанти на гарний гаманець завжди можна знайти. Якщо Динамо під цей проект на трансфери готово виділити 30-35 млн, то за 3 гравців - достатньо хороші гроші. Особливо якщо б ще підписати мого кандидата, про якого я напишу обов'язково, вільним агентом. Півзахист тоді може вийти достатньо конкурентним.

Артемиус Шапариус сказав...

Виан! Не Жулиано ли ты имел в виду, когда говорил о давнешнем любимом игроке центра поля ? Но у него по информации transfermarkt.com контракт с Ал-Насром только 31.06.2021 заканчивается

Кто-то сказав...

Генрих в Рому пойдёт.

Кто-то сказав...

Генрих в Рому пойдёт.

Стас сказав...

Я право слово надеюсь что наш интерес к игроку Крылья советов это просто шутка...

ViAn сказав...

Артемиус Шапариус, ні не Жуліано. Хоча він був бу дуже цікавим варіантом. Впевнений, що Луческу і селекція шукають свого Матузалема для Динамо. Такого мотора команди в центрі поля.

ViAn сказав...

Стас, в наш час здивувати чимось вже не вийде. Доречи, Шахов-молодший виклав інсайд, що Спірідон таки буде в тренерському штабі. І що там буде Вуко і Олєжка. Тренером по фізподготовці залишається Кулиба. В 18-00 весь штаб буде присутнім на матчі юнацької команди на Динамо.

ViAn сказав...

Кто-то, на Генріх абсолютно не потрібен. Дорого і не практично.

Стас сказав...

Для нас Генрих это во первых дорого,а во вторых неликвид будет.Не для того Луча в ДК брали.

ViAn сказав...

Насправді можна, на мою думку, взяти гравця у віці 30-33 роки, без перспектив продажів. Але це повинен бути гравець, який привнесе в команду свій досвід, стане одним з тих, хто поведе за собою партнерів, покаже відповідальність, цілеспрямованість.
Додивляюсь філь "Феномен Луческу№. Григорій Михайлович виявляється пристрастний фанат Будулая. Це так, думки.

Артемиус Шапариус сказав...

Виан! А ведь новый тренер-переводчик Эмилиан Карас как раз к нам из Аль-Насра едет, там где Жулиано играет... Учитывая возраст бразильца (30 лет) и то что до конца его контракта с саудитами сталось 11 месяцев,можно было бы миллионов в 8 вложиться. Луческу его отлично знает..., к чемпионату нашему бразильцу адаптироваться не нужно... Эх мечты.

Леший сказав...

Про Деньги: братья отдали нечто энергетичное в пользу М, так что деньги на зп румыну и на трансферы нашлись, и вроде как Гусева уговорили, но это неточно. Но денег не дали на Спиридона- это решение братьев, и уговаривают Огни. Никого из людей М в клубе не будет, ну и соответственно новостей с этой стороны тоже не будет. Но это все на сейчас)))

IllyaGIP сказав...

Мірча поніс квіти до пам’ятника Лобановському. Ще більше вболівальників зараз заспокоїться

ViAn сказав...

Артемиус Шапариус, це все цікаво. Але вони у різних командах, я про тренера і гравця. Гравець у Саудівській Аравії, а тренер в ОАЕ. Хоча і обидві командь Аль-Наср називаються. І, я так думаю, що у Жуліано зп не менше 5 млн на рік. Бо що він там ще робив))

ViAn сказав...

Леший, а як же аналітична група? Суркіс сам сказав, що в Динамо наукова група давно не працює, що Мірча привезе свою групу аналітиків. Це дуже важливо в наш час. А так, ясна справа, що гроші знайшлись. Луческу залишається. Це вже зрозуміло. Тому чекаємо гучну трансферну компанію.

ViAn сказав...

IllyaGIP, так він буде багато всього іншого робити. Бо прекрасно знає в якій команді знаходиться. А те що було раніше, то він відпрацьовував контракт. Тепер буде так само на Шахту лити. СРМ-щіки кажуть, що для розкрутки чемпіонату він найцікавіша кандидатура. Байдужих немає. Це одна з головних тем у світовому футболі вже тиждень.

Леший сказав...

Аман, мой собеседник из окружения М, а не братьев- потому не знаю ничего про научную группу. А про трансферы я бы не спешил - во-первых, расчёты по большим сделкам, как мне объяснили, не делаются сразу, частями, по графику, после кучи работ с документами. Во- вторых, не забывай про жабу имени братьев- одно дело потратить деньги инвестора, другое дело - свои, ещё и от продажи своего актива. Поживем-увидим, пусть для начала штаб соберут, а то не успевают объявить кого-то как он отказывается...

ViAn сказав...

Леший, так ще ж ніякого штабу не представили. Наче сьогодні повинні представляти були. Може завтра. Але завтра крайній термін. Плюс всі чекають на нову форму. Анонсували, що вже скоро буде представлення. По трансферам я впевнений, що робота активно ведеться.

Леший сказав...

Так как же его представить, если все меняется))) насчёт работы по трансферам- идёт она конечно- главное чтобы толк был, а никак обычно. Ну и деньги были)))

Артемиус Шапариус сказав...

Прочитал новость на Динамоании, что Луческу сегодня провел встречу с экс-защитником «Динамо» Гораном Поповым, который стал одним из сотрудников агентской компании More than sport. Решил посмотреть с кем же работает это агенство https://www.transfermarkt.ru/more-than-sport-gmbh/beraterfirma/berater/2675/plus/1 , У них в портфеле 132 игрока, причем всего 8 из них стоят от 1 млн. до 2,8 млн. долларов, а все остальные дешевле и оооочень дешевле. Интересно кого там Луческу высматривать собрался ?

Стас сказав...

Тут понимать нужнось некоторые вещички,я хоть Луча и нее люблю,но надобно сказать,если не соберёт Луч тренерский штаб(читай ему не дадут его собрать),если его хотелки на первом этапе по поводу трансферов не будут выполнены,но никакого контракта он...И это есмь правильно!

ViAn сказав...

Стас, контракт підписаний. Рішення прийнятті. Штаб сформований. Завтра в 12-00 все побачимо, почуємо. Трансфери будуть адекватні.

Кто-то сказав...

Вот нет у нас спортивной журналистики. Час конференция длилась...час! НИКТО, НИ ОДИН не задал нормального, толкового вопроса Касающегося тренировок, комплектации, все ищут для себя хайп на теме взаимоотношений. Последний вопрос «Мистер, как вы любите отдыхать?» это просто финальная точка. Не знают о чем спрашивать. Просто нет вообще понимания того, что такое футбол и чем он интересен. Им только скандалы и хайп. И как отдыхать....печаль господа.

hunter сказав...

А у нас вся страна такая в печали,а не только футбол-что говорить,если президент-клоун

Леший сказав...

. Я считаю, что если с этим тренером у вас не получится, тогда я не знаю, что надо делать. Тогда надо будет, наверное, поменять всех вас.
Успехов и всего самого доброго!" - сказал Суркис в эфире клубного канала клуба.

Дипломат, психолог, стратег - не, не про ИМС