середу, 29 липня 2020 р.

Трансферні пошуки. Бразильці. ч.1.


Ми активно рухаємось до першого трансферу. Цілком можливо, що це дійсно буде центрбек із Галатасараю. Хоча ті ж самі «авторитетні» інсайдери стверджують, що досконало знають шорт-лист Луческу. І що Динамо не може так дорого купувати. Хоча, я впевнений, що вони нічого не знають. Зараз так багато інсайдерів, які постять відосіки. Вивчаєш їх слова і розумієш, що попадають вони лише в одному випадку з десяти. Тобто таки щось знають. Свого часу у мене поштова скринька також була переповнена листами. З одного боку було дуже багато тих, хто хоче щось знати. А з іншого переписувався з декількома людьми, які наближені до клубу. І ще люди, які також мають знайомих, які наближені. Світ журналістики надзвичайно тісний. Та Динамо ще рік тому різануло зв’язки. Михайліченко – не Хацкевич. Штаб Хаца багато зливав інфи. При Михайліченко інформаційний простір інсайдерам перекрили. Тим більше зараз. Мірча – закрита людина. Єдині джерела – протилежна сторона. Сторона гравця, якого хочуть придбати. Звідси і йдуть витоки. По трансферам все не так легко передбачити. Луческу може підписувати далеко не тільки бразильців. А в поточній ситуації він точно не буде купувати 18-ти річних бразильців на виріст. Купуватись будуть одразу готові гравці 22-25 років. Це логічно. Тому я вирішив накалякати декілька цікавих на мою суб’єктивну думку варіантів.
Вендел



22-х річний бразилець португальського Спортингу. За своєю позицією цей гравець типовий бокс. Він однаково якісно працює у відборі і на атаку. Тому багато хто каже про нього, що він опорник, а є і такі, що кажуть ніби він десятка. Але це абсолютно не так. Це доволі жорсткий гравець, з сильним відбором, з якісним вмінням розганяти атаку, заводити м’яч у штрафний майданчик. Культура пасу знаходиться на достатньо високому рівні. Безумовно в Динамо у півзахисті немає гравця такого рівня. Спортинг посів 4 місце, тому залишився без ЛЧ. І для багатьох гравців може буди цікавим викликом фігура Луческу, який вміє працювати і розвивати гравців. Та й сам факт участі в такому гучному проекті. Трансферна вартість буде в районі 10-12 млн євро. Адекватна ціна за такого готового молодого гравця.
Евандер


22-х річний атакуючий півзахисник датського Мідт’елланна. У складі цієї команди Евандер провів вже два сезони. В яких показав свою готовність для того, щоб йти на підвищення. Справжня 10. За багатьма модельними характеристиками я б порівняв його із Алексом Тейшейрою. Гравець, якій вміє робити різницю на полі. Прекрасне відчуття моменту, поставлений удар, сильний останній пас, високий рівень техніки. Бразилець є лідером команди, яка завоювала золоті нагороди. Впевнений, що він повинен вписатись у модельні характеристики Луческу. А трансферна вартість буде в районі 10 млн євро.
Даніло Барбоса


24-х річний опорний півзахисник Ніцци. Гравець, який на молодіжному рівні прекрасно проявив себе. Капітан багатьох бразильських юнацьких збірних. Гравець із бойовим характером. Потужний, міцний. Прекрасний відбір. Нагадує за характеристиками Тьяго Сільву. Тому може закрити і зону центрбека. Можна стверджувати, що це гравець високого рівня із хорошими можливостями для подальшого прогресу. Ціна буде вищою за 10 млн. Наскільки – сказати важко. Але вищою точно.
Завтра, цілком можливо, Луческу дасть багато відповідей. Поки ми бачимо, що Горан Попов привіз в Динамо 19-ти річного центрбека Маріо Младеновскі на перегляд. Цілком можливо, що талановитого хлопця. На позицію Попова, Бурди і Забарного. Правий-центральний на сьогодні дійсно в Динамо не здається проблемною. Тому побачимо за розвитком ситуації. Бо те, що він заграний за збірну Північної Македонії – могло бути саме агентськими справами. Для розкрутки. Бо по суті він не грав майже на дорослому рівні. Не помічений і в іграх за юнацькі збірні. По грі великого враження на мене не справив. Але хороші габарити. Тому послухаємо тренера завтра. А трансферні пошуки будуть продовжуватись.
Дякую за увагу!

20 коментарів:

Leonidas B сказав...

Спасибо ViAn за материал. Центральный полузащитник действительно в Динамо самое больное место, сколько очков Динамо не добралао из-за этой проблемы, сколько игр проиграло в еврокубках.

ViAn сказав...

Подивився 2 сьогоднішніх відео. Багато слів. Хоча і цікавих. Не думаю, що буде багато часу на розкачку. Пари днів вистачить Мірчі для того, щоб ствердитись у рішеннях. Хоча, я так думаю, що давно в голові він все вирішив. Але найцікавіше запитання - тренерський штаб. Михайлов не прийшов на загальний збір. Стояв там Тарас Луценко. От і виникло питання, невже психонов? Все можливо. Але за годину до тренування його назвали у тренерському штабі. Італієць схоже дійсно ключова фігура у цьому штабі. А італійці - хороша тактияна виучка.

Стас сказав...

Пишут о нашем интересе к хорвату Николо Моро.Да,вполне с Луческу и его трансферами это фунциклирцует.Не знаю правда или нет,но уровень игрока и сама цена трансфера это да,сродни с главным тренером ДК Луческу.

ViAn сказав...

Стас, я поки займаюсь бразильцями і португаломовними гравцями. Найближчим часо розміщу нову трансферну роботу. Хто такий Моро - давно відомо. Його вже 2 роки як веде шахта. Але трансфер вже двічи зірвався. Не можуть домовитись по ціні. Скажу так, що за ті 10 млн, які за нього хочуть, можна придивитись більш цікавого гравця. На мою суб'єктивну думку. Та я не кажу, що він слабкий гравець. Достатньо цікавий хлопець з досвідом гри у ЛЧ, який буде ще прогресувати.

Стас сказав...

ViAn ,понимаешь,хорваты у нас вроде как приживаются.Но,это дело такое на нём за тот ценник что просят свет клином не сошёлся...Во всяком случае по деньгам и по качеству самого игрока это явстенно не уровень условного Соля! Уверен Мирча сие понимает.Не уверен что ИМС,а точнее его карман склонны к такому же пониманию.Но...в ЛЧ играть хотим!

ViAn сказав...

Стас, я знову повторюсь, що немає сенсу запрошувати Луческу і купувати гравців за 2-3 млн. Можна взяти і вільного агента, але гравця високого рівня. При цьому треба розуміти, що він і від тебе захоче піти вільним агентом. Тому якщо трансферна компанія буде слабкою, то з Луческу нічого не зпитаєш. Слабкий склад, слбке підсилення... А от якщо придбають 3-х гравців за 10 кожного, то це вже показово. Ясно, що склад одразу не стане готовим виграти ЛЧ, але це принаймі точно підсилить склад, зробить його більш конкурентним. І з Мірчі вже можна буде за чемпіонат, і стабільне 2-ге місце у першому сезоні, питати.

Стас сказав...

ViAn ,что-то мне подсказывает если кротам его за 12 не продали то нам вполне могут ценник в 15 выставить.А за такие деньги мы можем и другие варианты...А впрочем посмотрим.Я хочу воочию убедиться что ИМС брал луча не для отмазки перед фанами и отвода от себя критики.раз брал,то надеюсь знал что делает...Хотя я очень сумливаюсь на счёт ИМС!)))

ViAn сказав...

Манія виставила у себе список 4 бразильців, якими цікавиться Динамо. Я також іх цього списку вивчаю Габреля Меніно. Основний гравець збірної Ю-20. Цікавий хлопець. Але він точно буде коштувати дорожче Моро. Молодше, суттєво талновитіше. Але ще сирий, дуже сирий. Тому не вірю, що у поточній ситуації Луческу буде купувати сирих бразильців. Навіть із таким талантом.

Стас сказав...

ViAn,я вот тоже не верю. Ибо не сходится что-то.Пишут что Моро для ДК дорогой.Но это хоть и молодой но уже готовый игрок.Тем более хорват...А тут сырых бразил и за ещё большие деньги притом что результата ИМС требует уже сейчас.

ViAn сказав...

Стас, в 20 років можна вже мати 2-3 сезони в основі. В 22 можна мати 3-4 таких сезони. Абсолютно нормально. Циганков у 22 вже має більше ніж треба досвіду, сезонів за плечима. І Миколенко у 21 вже провів 2 повних сезони і ще один в ротації. Тому у 20-ть гравець може мати достатній досвід. Але Габріель не має такого досвіду. Але такі бразильці, які в 20 мають повний сезон-два у старті в хорошому чемпіонаті, є. І я такого гравця скоро озвучу. На мою думку він куди цікавіший за Моро.

ViAn сказав...

Подивився фінал кубку Бельгії. Антверпен обіграв Брюгге, а Мбо, хоча і не запив, але визнаний кращим гравцем матчу. Наскільки сильного форварда мало Динамо. І як мало витиснуло з його можливостей. Де б ще знайти такого...

Стас сказав...

Что-то уж слишком распиаривают на всех футбольных сайтах Украины эту бразильскую четвёрку якобы потенциальных новичков ДК!И сумму примерную за четверых называют...Как-то не особо в это верится,но всё же...

ViAn сказав...

Стас, це просто 4 гравці. З них дійсно двоє непоганих. Але і ціна на них також буде високою. Світ на цих гравцях не зійшовся.

ViAn сказав...

Да, подивився в'ю ІМСа Магє, мало там дійсно цікавої інфи, більше все те, що ми знаємо. Але приємним сюрпризом для мене став той факт, що Михайліченко в грудні подавав у відставку. ІМС вмовив залишитись Льосіка. Після такого більше буду Олексія поважати.

Стас сказав...

В том то и дело что не сошёлся.Но почему все пиарят именно этих игроков? Это что денег кто-то кинул или дымовая завеса?

ViAn сказав...

Я думаю, що це ігри агентів. Безумовно без цього трансферний сезон неможливий.

Леший сказав...

А то что после Колоса он тоже подавал в отставку, а Игорек его отговорил, а на следующий день уволил знаешь? ИМС редкая гнида- и последне интервью пример этому- все плохие- Блохин, Сёмин- можно подумать что их не он выбирал))))) Мне очень интересно сколько цыганок продержится у этого полудурка))) мой прогноз- 1 ноября- максимум НГ)))

Leonidas B сказав...

Леший, ИМС приблатнённый, сам барин, любит посвистеть, кто му же эмоционален, упёртый и не рациональный, гнидой я бы его не назвал, всё же в кидках он не был замечен.

Леший сказав...

А как его поступок относительно Михи? Или будем подбирать термин?)))) а барин из него как из г... пуля))))) жлоб обыкновенный)))

ViAn сказав...

Ну, я не буду характеризувати особистість ІМСа. Мені з ними не жити. Може він дійсно такий, якого на київському блатному сленгу називають парижанином. А може на вихована людина. Він є президентом клубу, який продовжує тримати команду на плаву. Хто б там що не казав. Але із Леонідом погоджуюсь. Він нікого не кидав.