понеділок, 20 липня 2020 р.

Як прекрасна та мить, коли можна нафантазувати собі будь-кого, навіть Клоппа.


Не думаю, що багато буде тих, хто розділяє мою думку. Я вже писав не так давно блог «Про що домовились Ігор Рахмельєвіч і Олексій Олександрович?». Уважно спостерігав за президентом Динамо і головним тренером. З самого початку був призначений надзвичайно скромний тренерський штаб. По суті лише 1 помічник. Жодного фахівця по аналітиці. Якщо взяти більшість тренерських штабів, то там завжди ще 4-5 помічників мінімум. Тому є впевненість у тому, що обидва «герої» знали, що треба дотягнути до літа. При цьому кваліфікуватись у ЛЧ і здобути трофей. Що, в принципі, і зроблено. Плюсом великим є те, що Попов, Цитаішвілі, Сирота і Русін отримали практику у першій команді. Повертаються Тимчик і Лєднєв. Дійсно є базис молодих гравців. Можна продавати ряд гравців, купувати під нового тренера.

 
Мені добре відомо, що є 2 варіанти – Ребров і Скрипник. Читаю інсайдерів, вони нічого не знають. Взагалі нічого. Але всі впевнені у тому, що це буде Скрипник. Може і так. Повернення Тимчика і Лєднєва тут лягає у глобальну філософію. Вже чув про те, що у Скрипника є друг німецький спортдір, який володіє російською. Така канва? А може і ні. Логіка дійсно є. Та Скрипник нічого і нікому не довів. По суті він боровся за бронзу не через видатну гру команди, а виключно через слабку гру Динамо. Якби Динамо грало на рівні, то була б боротьба за бронзу із Десною. І тут луганська команда, яка за бюджетом і рівнем гравців є третьою силою, нічого дивного не показала. Результат посередній. Луганчани зобов’язані у поточній ситуації брати бронзу. Малюнок гри? Атакуючий футбол і гра у ромб? Так, цікаво. Високий пресинг, за цим показником це головна команда чемпіонату. Робота із молоддю. Хоча нові імена Скрипник не відкрив. Він грав складом Вернідуба. Ім’я нове одне – Абу Хана. Інші трансфери не спрацювали. Великий плюс – гра проти шахти з позиції сили. Це величезний плюс. Каштру Скрипник переграв за всіма показниками. За грою, за результатами. Та чи достатньо цього?
Ребров – також варіант добре відомий. Можливий. Ребров – куди цікавіше. Хоча і добре відоме. Впевнений, що обидві сторони знають вимоги. А Станіславович хоче жити в Києві. Тут все налагоджене. Безумовно можна побачити його тренерський прогрес. По суті на сьогодні він кращий клубний тренер із українським паспортом. 4 чемпіонські титули. 1/8 ЛЧ. Вагомі показники. Та чи готовий ІМС до Реброва? Чи зможуть вони знайти порозуміння?
Коли кажуть про нові варіанти, то треба дивитись ширше. Я вже багато разів писав, що цікавих тренерів на вільних хлібах набагато більше, ніж цікавих футбольних проектів. Динамо – бренд. Які б не були результати, а це поки що бренд. Це прекрасна дитяча школа. Гарні 2 футбольні бази. 2 чудових стадіони. Сам Київ надзвичайно комфортний для життя. Хоча тренерське крісло Динамо – адська місцина. Під тобою завжди палає. Багато ідей про німців. Німецька школа, німецький менеджмент. Тренерська ліцензія з Німеччини надзвичайно цінна. Але і Іспанія для Динамо показала себе привабливо. Ще є балканська школа. Балканці завжди гарно проявляли себе в Динамо. І Вукоєвич – далеко не просто така людина для Динамо. У Хорватії Огнєн має футбольний авторитет. Тому прізвище Ненада Бієльця, яке ввечері проявилось, воно далеко не випадкове. Вільний тренер, який зробив у Загребі команду-цукерочку. Багато талановитої молоді, яка чудово проявила себе на високому рівні ЛЧ. Трансфер Ольмо в РБ Лейпциг був першим. Але далеко не останнім результатом цієї ЛЧ.
Інсайдери дійсно на сьогодні говорять штампом Скрипник. Це найлегший і найдоступніший варіант. Про що це говорить? Що не треба поспішати із висновками.
Дякую за увагу!

64 коментарі:

Стас сказав...

Ну,да.Это как раз вариант как пригласив нового тренера не делать заоблачные покупки и ставить на ноги свою молодёжь с целью дальнейшей перепродажи.Только это слишком мудрёно для ИМС.Уж лучше Скрипник,которого он уволит если не через год,то через два!Но,ежели всё таки выбор падёт га хорвата,то он попросит новые покупки.Думаю скорее всего это вполне могут быть его соотечественники.

Leonidas B сказав...

Вопрос в одном, какой вектор развития решили выбрать братья. С ходу максимальный результат способен дать на мой взгляд только Ребров, он знает Динамо как никто другой, даст ему ИМС карт-бланш? Честно Скрипника не хотелось бы, он только в том случае вариант если Суркисы ждут Шеву. Если балканец или другой из-за бугра, то и в клубе пойдут серьёзные подвижки.Думаю в течении недели тренер будет подписан. Суркисы уже должны были определиться с его кандидатурой.

Стас сказав...

Leonidas B .с чего это вдруг Ребров вобязаловку сразу же даст ДК результат в виде золота и успехов с выходом из группы в ЛЧ? Святая наивность! Реброву под его игру нужны игроки.Он хочет не только отстраивания глобального системы в клубе но и хороших покупок.Не думаю, что он согласен на сегодняшний состав без финансовых вливаний в хороших игроков.

ViAn сказав...

Ребров не прийде в Динамо без серйозних змін в структурі, менеджменті, в розчистці складу від декількох гравців. І, безумовно, йому потрібен буде інший півзахист. Харатіна він точно повернув би. Але це трансфер такий. Йому точно будуть потрібні 2-3 гравці за хороші гроші. Якісні, досвідчені. Бо він знає, що одним молодняком результат не зробити. Ребров - інвестиції. Скрипник піде на будь-які умови. Це ж зрозуміло. Хорват - тренер амбітний, цікавий. Чекає на гідну пропозицію. І точно захоче структурних змін. По трансферам у нього будуть запити скромніші, ніж у Реброва. Ребров - надзвичайно складний варіант для ІМСа. Привабливий, але дуже складний. Шева - ще складніше. Шева буде вимагати куди більших змін, куди вагоміші трансфери. Бо він ще більш системний тренер. Дорогий. І попит на нього високий. Він вже зараз в шорт-листах більшості грандів. Бо зліпив із збірної цукерочку. Шеву треба було брати одразу після Реброва. Зараз ми вже не потягнемо його. Хіба що за ним можуть прийти інвестори. Це да. Шева - магніт.

Leonidas B сказав...

Стас, Ребров просто в теме как никто другой, если он приходит то значит уже всё договорено ещё пару месяцев назад и стороны уже пришли к консенсусу, при Реброве был дан неплохой задел школам Динамо, значит продолжится испанский скажем вектор с некоторой корректировкой, ИМС уже знает все хотелки Реброва и это обсасывлось не один год. Насчёт результата имелось ввиду по сравнению с другими кандидатами, Реброва не нужно вводить в курс дела в этом его плюс и минус. Мне бы хотелось, чтобы пришли те люди которые поставят Динамо на профессиональные рельсы. Способен ли это обеспечить Ребров, это большой вопрос, но Динамо нужно по любому перестраивать, с чего то нужно начинать. А насчёт Шевы то гири никто не отменял, да и ему придётся с чего то начинать в клубном футболе.

Стас сказав...

Leonidas B,ИМС идёт по пути наименьшего сопротивления!(((Так что врятли Ребров.Нет денег под Реброва.Я уже о Шеве просто молчу.

hunter сказав...

А вот и Найджел Пирсон освободился

ViAn сказав...

Що можна сказати? Точно на 100% не Скрипник. На 99% Ребров. І це дійсно не той Ребров, який приходив в Динамо у свій перший прихід. Інші амбіції, досвід, рівень. Вже є певна тренерська зрілість. Безумовно Станіславович уважчно спостерігав за Динамо ці роки. Його плюс - йому точно не байдуже те, що відбувається в Динамо. Він був присутній на декількох останніх матчах Динамо. Уважно спостерігав. є впевненість, що домовленість була досягнута в грудні 2019. Ребров озвучив свої вимоги. Зараз, зрозуміло, він все більш актуалізує. Але чекаю на офіціоз. Ясно, що вимоги будуть високими. Це не Ференцварош. Інші задачі. Та й відношення у Сергія Станіславовича до Динамо абсолютно інші. Там була робота. А тут команда всього життя. Ребров точно знає, що треба різати. І на інших умовах не прийде. Однак, переговори на фінішній прямій. Як я зрозумів.

Стас сказав...

ViAn ,если правда то,что ты написал,то в ДК ожидается мини реворюция и довольно таки кардинальные финансовые вложения! Словом,будем посмотреть!

ViAn сказав...

Стас, тут все згідно логіки. 3 роки пройшло. За 3 роки ІМС тільки ствердився у правоті слів Реброва. А Сергій своїми досягненнями довів, що він вміє будувати якісні команди. Правда в Угорщині він спирався виключно на досвід. Ференцварош - дуже вікова команда. Тому він не будував на перспективу. Працював заради оперативного результату. В Динамо все інакше. Тут потрібно вибудовувати систему. Тому згідно логіки буде Ребров. Я це зрозумів ще 7 місяців тому. Почекаємо. Часу на розкачку дуже мало. Міжсезоння цього року надзвичайно коротке.

Стас сказав...

Если это так и если следовать именно этой логике,то по сути ИМС уже договорился с Ребровым и по этому Лёсика уволили.Ну,тогда все эти инсайдеры/циганыки ничего не стоят и зарабатывают исключительно на хайпах!И уж совсем прямой вопрос в связи с такой вот ситуёвиной,откуда деньги,мать?

ViAn сказав...

Почали "експерти" поширювати інфу, що із Ребровим не домовились. І одразу варфанти свої там озвучують, аля Луческу, Максимов і Калітка. Але є таке відчуття, що "експерт" нічого не знає. Лише створює собі ажиотаж. Це я про Заховайло.

Стас сказав...

ViAn ,в том то и дело что процентов на 90 никто из них ничего не знает,а умное лицо своё пытается народу втюхать! Зачем нынешнему ДК Максимов никто сказать не может, да и не надо оно им.Им абы хайпонуть.((( А Калитка?(((

IllyaGIP сказав...

Важкий сезон... Цікаво скільки тепер чекати ще чекати доки нам назвуть ім’я нового тренера. Надіюсь це буде людина яка побудує систему, як це робив Ребров хоча б. Стільки всяких думок висловлюють журналісти і експерти, але це все просто слова та їхні здогадки. Виглядає це все не як інсайд, а як спроба вгадати. Аж смішно

ViAn сказав...

Стас, гроші тут не настільки суттєві. Насправді капітал є і тут питання у бажанні витрачати. Ми ж знаємо, що кум ла-ла-ла-ла зараз одна із найбагатших персон у нас. І до Динамо він має пряме відношення. Як би це не було сумно. Гроші для нього не проблема. Він точно може з Рінатом тягатись. Тому побачимо як буде.

ViAn сказав...

IllyaGIP, думаю чекати вже не так довго. 22.07.20 в 19-10 прилітає рейс Будапешт Київ в Жуляни. Це так, мої надії. Можна ж мені вірити у якусь мінімальну надію. Ребров - далеко не маг. Але він точно на порядок сильніший тренер ніж Хацкевич і Михайліченко. Тому побачимо. Думаю, що в четвер може бути офіціоз. А може і не бути. Я не інсайдер. Будую все на логічній думці, яка будується на спостереженнях і аналізі.

Leonidas B сказав...

Короче если в течении трёх дней в аэропорту журналюги никого не пропасут, то скорее всего будет Скрипник. Среда, четверг, пятница(с утра), на выходные команда должна быть уже с новым тренером. Ну не может ИМС просто так взять и уволить, наверняка уже всё порешали и готова альтернатива.

ViAn сказав...

Щойно прийшла інфа, що завтра підпишуть контракт із хорватом. Не знаю чи можна довіряти їй. Інфа публічна. Дерело відкрите. Людина, яка багато знає у світі футболу і вболіває за Динамо. Я так розумію, що Вуко також буде у штабі. Але, це поки лише така інфа. Почитаю трохи пізніше цей інсайд із коментарями. Треба переварити.

Стас сказав...

Что-то слишком много о том,что Ребров отказался возвращаться в ДК! Гм...Если это правда,то денег и свободных рук Сергей обеспечить не хотят.В таком случае не поможет не только Ребров,но и более квалифицированный специалист на посту гл.тренера ДК.Это всё называется игрой по заданному заранее кругу и с известным заранее результатом.В таком случае Михайличенко можно было и вовсе не увольнять.А зачем?Чтобы шило на мыло сменить на радость глупым и не желающим думать болелам ДК?

IllyaGIP сказав...

Щойно по роботі був на офісі NB.
Зустрів людину яка була нещодавно в офісі президента Динамо. Каже що перебирають, пропонують тренерів. Ребров точно поки ні. По серйозному дивляться Скрипника і Луческу. Можливо хорват. Я йому коду що це пушка. А він мені «какая пушка, я только что титула»)))).

IllyaGIP сказав...

*только что оттуда

IllyaGIP сказав...

Судячи з цих розмов, то зарання ніхто не готувався до цього

ViAn сказав...

Стас, значить ІМС не задовольнив вимоги Реброва. Але ми знаємо, що це зробити було важко. Тому і здивувало те, що Динамо таки вийшло на переговорний процес із Станіславовичем. Значить була готовність до певних змін. Але значить недостатня. Тому Ребров відмовив.
Тепер ми побачимо ім'я тренера, який піде на діючі умови. І що з цього буде.

ViAn сказав...

IllyaGIP, якщо не готувались, то проблеми ще більші у менеджменті. Все дуже погано. Але хорват не менш амбіційний ніж Ребров. А може і ще більше в нього амбіцій, вимог.

IllyaGIP сказав...

Сумно це все, але надія всеодно є

Стас сказав...

ViAn ежели ИМС не готов,то зачем было Лёсика убирать?!Это всё очень абсурдом и самодурством попахивает.А, впрочем,я не удивлён. Дальше будет ещё смешнее.У этого ДК дна нет!

ViAn сказав...

Стас, в тому і суть, що змінювати Михайліченко навіть на Скрипника - може виглядати цікаво. Але, Скрипник, він це показав у Вердері, у Зорі, що він не міняє систему. Працює на результат. Але без розвитку, без перспектив, без системних змін. Ребров і Шевченко - тренери, які саме змінюють систему. Тому дійсно при тому ж Максимові чи Скрипнику результати будуть кращими, але не настільки, щоб боротись за золото. Тому якщо прибирати Льосіка, то виключно заради системних змін. Все інше реальних змін не дасть.

Стас сказав...

ViAn ,если я как работодатель хочу взять на должность определённого чела,то я не буду увольнять того кто есть на сегодня на этой должности покуда предварительно не получу согласие от нужного мне кандидата! А иначе там будет дыра зиять! Логика и ничего более. Но это только в том случае если ИМС изначально хотел вернуть Реброва. А что если самому реброву никто не делал предложения вернуться в ДК! Если хотел Суркис Скрипника,то почему до сих пор не подписал и чего такая шумиха вокруг Реброва? Я бы ещё понять если бы хотели пригласить топ тренера и обставляли это всё отвлекающим огнём.А так,я не понимаю смысла происходящего.

Стас сказав...

Пошли упорные разгоны на счёт Сёмина.Да не потянет ИМС его.Его и нужных Сёмину трансферов.Ну,смешно, ей Богу.

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
ViAn сказав...

Хочу ще раз нагадати, що всі анонімні коментарі видаляються. Незалежно від змісту. Тому підписуйтесь, будь ласка.

ViAn сказав...

Стас, в цьому і є вся різниця між менеджментом у сучасних футбольних клубах, і у Динамо. Там завжди думають наперед. Я вірив, що так і у нас. Але поки ми бачимо, що ситуація загадково-тупікова. Все ж думаю, що не очікували відмови Реброва. Бо впевнений, я от впевнений і все, що попередня розмова була. Ребров сам виступав із заявами, що готовий повернутись в Динамо. Але виявилось, що не все так просто. Сьомін, Луческу... Якісь розширені списки. Смішно все це. Нормальний менеджер бачить стратегію розвитку команди. Під стратегію шукаються тренери, які це можуть реалізувати. Щоб погляди співпадали. А список різношорстний, абсолютно не продуманий. Повинен бути чіткий список з кандидатури 1, кандидатури 2, кандидатури 3. Попередні переговори проведені ще місяць тому із кожним. Поки все дуже сумно. Хоча я легко можу дати список класних тренерів, які готові вже сьогодні взяти Динамо. Так, потрібні будуть зміни у менеджменті. Але лише на рівні спортдіра. Трансфери не будуть зашкварні. Але це, так для прикладу, німець, який привів Сент-Гален до срібла чемпіонату. А був у кроці від золота. Скромна команда із молодим складом. І Віллем 2. 5 місце в чемпіонаті. Шикарний тренер. Я про нього вже писав. Вони якісні профі і готові виводити молодь Динамо на новий рівень.

Стас сказав...

ViAn,если так и далее будет,то ДК может возглавить либо Мороз, либо Костюк! И это в лучшем случае.В Худшем я бы не исключал Максимова или совсем Калитвинцева.

Кто-то сказав...

Скоро назначение всех очень удивит.
Нужно потерпеть пару дней.

Стас сказав...

Кто-то ,только не говори что это Луческу.Не поверю.

ViAn сказав...

Зараз про стількох говорять)) Можна мріяти і мріяти. Хуанде Рамос, он там Мусліна намалювали вже. Вільні Алєгрі і Почеттіно. Багато є думок про Б'єлсу, що підсуєтіт Красніков. Тому побачимо чим і як нас здивують. Бо здивування бувають не тільки приємними.

ViAn сказав...

Але знову таки тренера обіцяють вже завтра. І це обіцяє працівник Динамо Шахов молодший.

Леший сказав...

Ребров отказался даже не обсуждая условия, просто сказал, что нет. Скрипник, Сёмин и какие-то Балканы в списке. Но самое смешное, что по Скрипнику туман, ибо надо платить Зоре отступные и Зоря пока отказываться от них не хочет, идут торги, хотя скорее это терки))))

hunter сказав...

Если Суркис не потянул Реброва,то как он сможет подписать цигана,с его то запросами

ViAn сказав...

Леший, я так зрозумів, що вже домовились. Принаймі це пише працівник Динамо. І що ім'я ніде не фігурує досі. Іноземець. У мене є теоретична думка про одну кандидатуру. Вже писав про Марсела Лічку. Це тренер, який привів Динамо Брест до чемпіонства. 43 роки. Чех. Це так я думав хто вільний, хто до нас піде. Хто вигравав щось серйозне нещодавно. Все ж БАТЕ він скинув з трону. Але це моя ідея. Хоча інсайдер інший каже, що на 100% буде Луческу і Спірідон асистентом.

Леший сказав...
Автор видалив цей коментар.
Леший сказав...

Если Луческу, то нужно клуб переименовать))) фк табор)))

ViAn сказав...

Луческу відверне від Динамо дуже багатьох вбоювальників. Особисто для мене це найгірший варіант серед усіх можливих. Просто морально не зможу прийняти Мірчу в Динамо. Тому хочеться вірити в те, що це чутки.

Стас сказав...

ViAn ,если ты в этот раз прав,то...ИМС как я и говорил идёт по принципу меньшего сопротивления! Не хочет ничего кардинально менять.По сему клубных успехов нам ждать не приходится.Так и будет панькаться, как маятник, из огня да в полымя. Не хочет человек думать и отстраивать команду.Не только команду игроков но и менеджерску команду.Одним словом, игрушка для ...

Стас сказав...

Если же это Луч,то...Я не понимаю как сие фунциклирует со ставкой на динамовскую молодёжь? А на трансферы мистера ИМС деньги найдёт? Правда? Сумливаюсь. Не верю что это Луч.

ViAn сказав...

Не знаю жодної адекватної людини, яка прийме Луческу в Динамо. Самі гравці його не сприймуть і будуть зливати. Тим більше, що це точно означатиме закриття напрямку розвитку власної молоді, перехід на ринок Бразилії. Все ж думаю, хочу так думати, що це ігри ЗМІ для збільшення собі рейтингів. Бо на такій емоції негативній кількість переглядів буде зашкалювати.

IllyaGIP сказав...

Розвиток молоді, гроші на трансфери та зп- це ті речі які в мене не сходяться на Луческу. Я так розумію, шо завтра дізнаємось. Давно такого ажіотажу навколо клубу не було. Точно не в цьому сезоні)))

ViAn сказав...

Знаєте про що зараз йде мова? Саме в цей момент відбувається процес зміни власників Динамо. І Луческу - тренер від потенційно нового власника. Думаю, що самі розумієте якого. Жахливо все це, якщо правда.

Leonidas B сказав...

Если предположить Луческу в Динамо, то это означает Динамо уже под Ахметовым, и он фактический хозяин клуба, а Суркисы так для галочки и Ахметов продавил это назначение. Что-что а по своей воле ИМС не сделал бы такого. Будем надеяться, что это просто трёп из серии что чем не правдодобней звучит тем быстрее поверят.

ViAn сказав...

Леонід, за сьогодні вже стільки шокової інформації, що треба поспати. Може зранку все стане бульш зрозумілим))

IllyaGIP сказав...

Ріанчо?)))

Vitos сказав...

Ну вот, поспал, проснулся и первая новость от Шурика - Мирча в Киеве...

IllyaGIP сказав...

Бурбас написав, що Луческу вже оглянув базу. А новини від Бурбаса зазвичай просто видумки. Це заспокоює))))

ViAn сказав...

Я же озвучив, що в клуб прийшов новий інвестор, з великими грошима. Дуже великими. Ви ж розумієте, що ІМС ніколи не призначить у здоровому глузді Луческу. Бо зп у нього величезна. І вимоги по трансферам такі ж. З іншого боку у нас є Красніков. Правда Мірча працює виключно через Запорожана, так кажуть. Інвестор готовий зробити з Динамо команду рівня ЛЧ. Але тренер у нього лише Луческу. Йшли вчора і сьогодні вночі важкі переговори. Результати мені невідомі. Але Луческу прилетів вчора. Коли ІМС ще не погоджувався. Тому давайте почекаємо офіційної інформації. Я все ж поки ще вірю, що буде інший тренер.

ViAn сказав...

На базі вже скоро розпочнеться конфа і представлення Луческу новим тренером Динамо. Дуже сумно все це.

Vitos сказав...

А кто новый инвестор? А почему сумно?

Leonidas B сказав...

-Интересно как паи распределились, за Ахметовым ясно что контрольный и свободное принятие решений, какую структуру используют в качестве вывески. Остальные вопросы можно будет поднять после официалки.

Вадим сказав...

Суркіс думає що робить? Як дивитись в очі вболівальникам... ,Повна срака!

ViAn сказав...

Я так розумію, що Суркіси в тупіковій ситуації. Напевно вони дуже сподівались на гроші від Привату. Може ні. Важко сказати. Не думаю, що нам розкажуть взагалі про нового інвестора. Це інформація з середини. Фірташ, коли фінансував Динамо, ми ж не знаємо про його вплив. І офіційно нам його інвестором ніколи не називали. Та всі гучні трансфери із Велозу і Драговичем, Ленсом, Мбокані і іншими, це виключно гроші Фірташа були. Тому давайте послухаємо пресуху, що там скажуть. По суті Суркіси можуть бути проти, тоді Динамо катитеметься вниз. Інвестор буде вкладати гроші. Це добра новина. Луческу - погана. Людина він специфічна. Але у нього така риса. Він же в Туреччині теж ворогів тренував. І в Румунії. От тепер реалізує це в Україні. По суті Динамо - цукерка, вершина кар'єри. Емоційно я його не сприйматиму. Для мене він ворог Динамо. Та у нього інша ментальність. Тому буду вчитись із цим жити. Головне - відродження Динамо. Створення потужної команди.

Кто-то сказав...

Луческу господа.

Виталий сказав...

https://youtu.be/d94WpdTSM38

Кто-то сказав...

http://www.fcdynamo.kiev.ua/allnews/news/mircha_luchesku_glavnyy_trener_fk_dinamo_kiev/

Стас сказав...

Ну,что я могу сказать...О плохом и очень плохом уже было сказано много и я к сказанному присоединясь! Теперь о хорошем.Больше смешных трансферов не будет! И это плюс.Надеюсь он поменяет нашу среднюю линию.
Футбол Динамо будет иметь боллее понятный и смотрибельный вид.Ждём первых трансферов.

Leonidas B сказав...

Так официалка подошла. Как бы ИМС не вёл себя, ясно что братьев культурно нагнули, тут всё по правилам настоящих пацанов, ну а чтобы вы хотели быть бандитами иметь дела с бандитами и поступают по праву сильного. У меня братья ассоциируются с персонажами фильма 24 часа братьями Шаламовыми, культурные но бандиты. В результата получился иакой сюр румын и деньги московии. ИМСу ноша менеджера не по карману, не хватает квалификации, вечно на ВВЛ не будешь выезжать, нужно уметь и своё создавать.