пʼятницю, 3 липня 2020 р.

Чи зможе Динамо стати МанСіті хоча б на один матч?


Чи намагався я провести аналогії? Ні. Дуже хотілось би. Це я про гру між Сіті і Лівером. Багато хто розкаже про те, що у одних не було мотивації, а інші дуже хотіли перемогти. Ліверпуль грав основою. Сіті ж із 2 юними гравцями у старті. Ситація в іншому. Пеп просто підготував команду до високого пресингу суперника. І знайшов за рахунок чого можна здобути перемогу. Та ще й яку. Впевнений, що Клопп давно так не пролітав. В глобальному плані цей матч став прологом наступного сезону. МанСіті чітко показали, що команда продовжує перебудову. І що вже наступного сезону легкої прогулянки у Лівера не буде. Правда наступний сезон в Англії буде дуже цікавим. Та аналогія для мене саме із протистоянням Динамо із шахтою. Чи зможе Динамо показати такий результат, зміст гри?


Всі ми знаємо відповідь. Правда? Хоча все складається так, що завтра в центрі захисту можуть зіграти Бурда і Сирота. Обидва взагалі не в ігровому тонусі. Але свіжі. Вмотивовані. Ще ж є Забарний. Чомусь про нього забули. А він тренується і далі з основою. Загальні проблеми Динамо не тільки із складом. Головна проблема – відсутність стабільності. Після декількох цікавих матчів настала черга жахливих ігор за змістом, результатом. Тому очікування знову вкрай негативні.
Глобальне враження таке, що дай цьому тренерському штабу 11 гравців Ліверпулі і вони б теж програли Десні. Це гіпербола, безумовна. Але надзвичайно слабкий рівень Михайліченка змушує цим займатись.
Що це буде за матч? Може вийти цілком якісна гра. І Динамо може виграти. Може програти. Не вірю в те, що буде відсутня мотивація. Як і в те, що це буде рядовий матч. Буде цікава гра із багатьма невідомими. Буде максимальна основа, максимальний накал. І мотивація буде надзвичайною. Але, безумовно, Динамо перемога потрібна більше. Це важливий момент. Тому побачимо як все буде.
Дякую за увагу!

20 коментарів:

Стас сказав...

Гм...Игра ман сити супротив Ливера к нам не имеет никакого отношения т слова совсем!Да,Михайличенко не есть Гвардиола,но мне очохота взглянуть на работу Гвардиолы с нонешним составом ДК,ну,очень!Можнось с большущей...Короче,не смог бы Пеп сделать ничего путного с сегодняшним ДК.Как впринципе и Клопп.Потому как президенты этих клубов танцуют не от своей собственной сердешной прихоти,а от взглядов на футбол того чела,которого он взял в свой собственный клуб главным тренером.И взял не дёшево.
Молодец,что провёл логическую цепочку от вчерашнего поста мне,до сегодняшнего материала.Красиво,но к реальности не имеет никакого отношения.

ViAn сказав...

Стас, я людина послідовна. Впевнений, що результати у Пепа із сьогоднішнім складом Динамо були б суттєво кращими. Ми б точно були на першому місці в чемпіонаті. І склад був би іншим. Багато людей пішло б. Багато молоді з дубля біли б загарані. Трансфери були б інші. По грошам такі ж, але за якістю інші, за філософією інші. Гвардіола має власний вектор розвитку. І навіть при скромному бюджеті він би гнув свою лінію. Суть в іншому. Чи знайдуть гравці Динамо в собі мотивацію зіграти на такому рівні, щоб розмазати шахту. Якщо подивитись, то перед матчем відставання Сіті від Лівера була 23 очки. Тобто прірва. А за грою ми побачили як МанСіті розмазав Лівер. Тоді як турнірна таблиця показує різницю між цими командами. Паралель зрозуміла.

hunter сказав...

2й тайм можно и не смотреть будто шахта играет товарняк с колхозом.Хоть бы вышли Тайсон с марлосом и увидеть полное унижение.Но это унижение для нас а " миллионеры" будут говорить что так играть нельзя и ТД и ТП. Больно смотреть

Leonidas B сказав...

Результат без неожиданностей, всё было под контролем Шахты, а учитывая квалификацию Михи, довести матч до победы, между прочим четвёртой подряд, Шахте удалось буквально в пол-ноги. У Динамо порадовали лишь Сирота, де Пена и Вербич. Шапаренке, когда этого требовала ситуация, перекрывали кислород, а остальное то что ему позволили. Остальных нет сенса вообще комментировать. Для Михи хоть как то прикрыть свой зад, остаётся лишь финал КУ, а там зная Максимова Динамо не будет фаворитом, игра скорее всего будет весьма жёсткая и на характере.

ViAn сказав...

Скажу чесно, що футбол не дивився. Вперше за 2,5 роки із дружиною вирвались вдвох погуляли. Були поряд із стадіоном також. Бачив вогні на ньому. Програрали і програли. Ребров був на матчі. Може це позитивна новина. Просто так люди зараз на футбол потрапити не можуть. Навіть такі як Ребров. Матч обов'язково подивлюсь. Хоча і у запису. Динамо без Миколенко, Попова і Циганкова... Що тут скажеш. За Сироту радий. Хочеться побачити саме його у парі із Поповим. А також із Тичиком. Така четвірка - майбутнє. Я про четвірку Тимчик, Попов, Сирота і Миколенко.

ViAn сказав...

Подивився перший тайм. Що можна сказати? Я б не казав, що у шахти була тотальна перевага. Голи залетіли. Якщо розбирати, то є дуже багато моментів, які треба відзначати. І пасивність Русина, і слабку гру Шапаренко. Але особливо другий матч поспіль треба говорити про те, що центральний захисник із Кадірі ніякий. Так само проблеми із вибором позиції, із підстраховкою. Але головна проблема - регулярне викидання із своєї зони. Гол Коноплянки тут надзвичайно показовий. Тому краще б Бурда грав. Точно таких провалів би не було. І те, що тренерський штаб бачить помилки і продовжує ставити гравця, який привозить, це і призводить до таких поразок.

Parker сказав...

Привіт усім!
Я також не зміг подивитися матч, сьогодні переглянув великий огляд.
Перший тайм - абсолютно провальний: повністю програний центр поля, Шапаренко зіграв дуже слабко, взагалі не розумію, чому вийшов Микола, а не Дуелунд. Буяльський другий матч поспіль абсолютно невиразно, ні в атаці, ні в захисті. Опоненти Сидорчука в особі Алана Патріка та Маркоса Антоніо просто розривали нашого капітана. Так само невиразно виглядали й флангові захисники - Піварич захищався ні би й краще, ніж Караваєв, але набагато гірше, ніж Миколенко. А про атакувальні дії хорвата й говорити зась, їх просто не було. Так само слабко зіграв й Кендзьора - і атаку не підтримував, і з Болбатомне справлявся, та й у третьому голі взяв участь зі знаком "мінус".
Вербич, таке враження, більш комфортно почуває себе на позиції ЦФ, ніж на фланзі. Цитаішвілі був, мабуть, найнебезпечнішим з тих, хто грав зі старту, та лише його зусиль не вистачало. Хоча навіс на Шапаренка був дуже непоганим.
Русин в черговий раз розчарував - окрім єдиного офсайду нічим не запам'ятався.
Де Пена - кращий лавочник, в чергове вийшов, підсилив гру, забив. А потім змінили Цитаішвілі на Караваєва... Я так розумію, намагалися, як мінімум і в основному, втримати нічийний результат. Та от на нашого Де Пену в ШД є Тайсон, Марлос, Сиприано, Фернандо тощо.
Кадірі як Кадірі - середненький захисник чи півзахисник, не розумію, що в ньому побачив Хацкевич.
Позитивом, окрім Де Пени, виглядає вихід молодого Сироти. Звісно, він ще зробить свої результативні помилки, але в цілому хлопець зіграв пристойно та й про гольовий пас не слід забувати.
В цілому "Шахтар" виглядав більш зіграно, більш технічно, більш швидко. Перемога абсолютно заслужена. Я зазначав, що з нами гірники будуть грати на максимумі й очок, як "Зорі", не подарують. Сьогодні можемо знову звалитися на четверту сходинку. Рекорд за поразками в сезоні вже повторили, а ще грати з прямими конкурентами з Луганська чи то Запоріжжя. Також дуже непокоїть наступний матч з "Олександрією", який відбудеться після фіналу Кубку. Незалежно від результату фіналу гравці будуть фізично й морально виснажені.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

Молодец,что провёл логическую цепочку от вчерашнего поста мне,до сегодняшнего материала.Красиво,но к реальности не имеет никакого отношения.
Ещё раз привёл свою же цитату! И убедился что я прав.Могу кое-что ещё добавить,у этого ДК дна нет! И дело тут не столько в фигуре главного тренера.

ViAn сказав...

Стас, справа виключно у тренерському штабі.

ViAn сказав...

І щоб наголосити на самій грі, то залітало у обох команд все. Насправді дивний матч. XG славетний у Динамо 1,11 у Шахти 1,4. Тобто по суті за реально створеними моментами 1:1. Результат 2:3. Тобто у обох команд, оосбливо у шахти, залетіло все. І у нас все залетіло. Найгірше - інше. Кадірі і далі у старті. Провалює чергови матч в центрі захисту. І знову грає. Як по мені, то це і є діагноз цього штабу. Так, Кадірі на місці центрбека. Третій гол, кажуть там Кенджора. Але реально там виключно Кадірі, який не зустрів Патріка в штрафному майданчику. Дав тому ну дуже багато місця.

Стас сказав...

Замена тренера это самое простое и доступное.Но сколько раз у нас эти тренера менялись? Результата нет.У меня такое чувство что президенту клуба результат спортивный как раз не совсем и нужен...По сему,у этого ДК дна нет!

ViAn сказав...

Стас, нам не відомо нічого про підводні каміння. Результат потрібен. Обраний вектор розвитку. Я впевнений у тому, що є готові рішення по тренерському штабу. Михайліченко просто поставили на певний строк. Зрозуміло, що є домовленності. Але легко зрозуміти те, що буде інший тренер. Коли - побачимо. В нашій історії тільки інший тренер, який вміє працювати системно і розвивати молодь, зможе дати результат.

Parker сказав...

Привіт усім!
YScout пропонує такі дані по XG: ДК - 1,53; ШД - 1,74.
При цьому ШД має у першому таймі 1,48 і два голи, а ми у другому - 1,47 і ті ж таки два голи.
А от 0,26 XG у другому таймі вистачило щоб забити переможний м'яч, а наших 0,06 у першому таймі було замало.
Фактор індивідуальної майстерності у цьому випадку став вирішальним, Тайсон та Алан Патрік витиснули гол там, де його вирогідність складала 1 випадок з чотирьох.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго дня! У будь-якому випадку команди реально награли на 2:2 максимум. Це згідно цифр. Але реальність на табло. Це також варто враховувати. Цифри - завжди лише цифри. А рахунок на табло - річ абсолютно інша.

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Вважаю, що "Динамо" не награло на два м'ячі. Щодо "Шахтаря", складалося враження, що вони практично у будь-яку мить можуть додати - як ті гравці, що знаходилися на полі, так і завдяки підсиленню з лави запасних.
У нас можуть бути певні шанси, коли у строю усі найсильніші та ще й команда фізично й психологічно правильно налаштована. А Без Попова (Бурди), Шабанова, Миколенка, Шепелєва, Циганкова взагалі шанси примарні. Плюс - хронічна проблема з форвардом.
Плюс тотальна недовіра молоді. Маємо діру на позиції ЦФ, але не залучаємо жодного виконавця з U21 або U19. Хоча приклади того ж Миколенка та Сироти доводять, що молоді потрібно довіряти.

З повагою, Parker.

hunter сказав...

Прошла информация что шахта и в следующем сезоне остаётся на Республиканском!?Видимо Динамо окончательно потеряет стадион.Скоро будем играть где то в Броварах!!!

Parker сказав...

Ну в Броварах, конечно, играть не будем, поскольку есть свой собственный стадион им. В.В. Лобановского. И за него, в отличие от "Олимпийского", не нужно платить. А с учетом того, что на матчи ДК и так ходило немного болельщиков, а в условиях карантина спортивные арены еще неизвестно когда откроются, смысла тратить деньги на аренду и играть без зрителей вообще нет. Плюс, нужно помнить об определенных финансовых проблемах владельцев клуба.

С уважением, Parker.

Leonidas B сказав...

Болельщиков Динамо с победой! Будем считать что команда вытащила занозу, но не верится в это. ИМС сам отмеряет на какое дно этому Динамо падать.

hunter сказав...

Всех с Победой!!!!Сыграли на пределе и игры нет ну хоть старались видно было что боялись ошибиться,но то что вытворяла монзуль(специально пишу с маленькой буквы) это просто за гранью да и комментаторы,если этих подонков можно причислить к столь уважаемой профессии "отработали" свои деньги .Простите пишу на эмоциях

Parker сказав...

Вітаю усіх з перемогою!
Претензія, власне, лише одна: необхідно було вирішувати питання про володаря трофею, не доводячи до екстратаймів та серії пенальті.
Про окремих гравців говорити не хочеться, не дуже часто останнім часом "Динамо" дарує радість своїм вболівальникам, просто тихо радію.

З повагою, Parker.